Instagram : @peejburhan

Ephyra Promo ending soon.


since customer ku mostly pemalu nak share testimonial.
so pihak oceanlife bagi aku testimonial rasmi pengguna ephyra untuk share here.
so boleh check out pics kat bawah ni.

:: Zana, 28 tahun ::

:: Diyana, 21 Tahun ::
:: Maria Elmar, 30 Tahun ::

:: Suraya, 34 Tahun ::
:: Syikin ::

Kagum tak?
Kagum tak?
aku memula sebelum pics ni keluar.
aku dah perasan daripada flyer dia last year tak silap.
terus berkobar rajinkan diri balik amik ephyra.
then stock takda n sibuk nak menjual. pastu stop.
now amik balik. harap akan jelitas macam dorang.

so far yang aku amalkan memang tabita.
tapi kena ingat tabita tu fokus muka je. lain2 takda.
tapi ephyra ni untuk keseluruhan badan luaran n dalaman. 
plus kan lately kan aku asyik tak sihat. malas nak amik segala vitamins la apa.
so amik ephyra balik je. sebab dulu masa rajin memang takda la aku demam ke apa sangat.

ok sebelum ada yang tak tau ephyra tu apa.
ephyra adalah collagen drink yea. 
more details boleh tengok entry aku sini CLICK HERE.
entry tu tahun lepas yea aku buat. now packaging dah lain sikit.
lagi lawoooo.

mostly macam takut nak try.
takut nanti takleh telan ke apa ke.
jangan risau. so far aku memang suka la.
sebab dia rasa macam air buah. rasa tutti fruitti macam tu.
no bukan poyo memuji2 sebab aku minum n jual.
tapi memang sedap.

entry ni aku tunjuk pics testimonial daripada ephyra.
nanti aku share pasal aku lak k.
oh kenapa aku selamba watermark pics tu walaupun bukan customer aku punya?
sebab untuk keselamatan.
sebab watermark ephyra tu sesenang nanti orang crop kan.
so kasi lintang.
1st sebab aku dah ada pengalaman kena curik testimonial.
second sebab semalam dapat info from page oceanlife yang salah satu testimonial ephyra kena curik dek aura white. dah bagi amaran pun selamba je.
katanya sampai nak saman menyaman. nasib la kan.
orang biasa macam kita kena curik setakat bising2 je la. malas nak lelebih pun.
ni kau curik company besar punya. memang kena la.
cuma satu la. ada dengar cerita. eh tak jadi cakap la. hehehe. 
ni entry ephyra mana leh cerita lain.



nway, now mostly dah tau kan harga baru ephyra. sekotak rm197 sahaja.
which aku rasa not bad harganya.
untuk sebulan. n quality yang di beri.
kotak dia pun sangat best ok.
aku sayang nak buang. so jadikan kotak simpan memacam khazanah. 

since harga baru ni.
n sempena ulang tahun pertama ephyra.
aku pun bagi promo price.
sila contact untuk dapatkan harga promo ni.
so bulan april pun nak abis.
so promo harga runtuh kaw-kaw ni pun nak berakhir.
so end adalah 30 april yea.
ramai dah beli n borong ephyra ngan harga promo yang aku bagi if beli more than 1 box.
so korang jangan ketinggalan ok.

postage free.
so interested boleh email or whatsapp aku.
details ada kat contact me kat tab atas ni.

siapa nak stock up n dapat the best price pun do it sementara promo ni ada yea.
tak selalu aku generous macam ni.
next month dah pricing lain.
or maybe aku buat promo lain pulak.
wokeyh?
buhbye





2 Comments:

linda said... [Reply to Comments]

Kalo back to harga asal mokcik fitammm... hrp2 affordable la biar ramai org sehat dan cantek :)

doll said... [Reply to Comments]

mau laa..dh email utk pertanyaan...

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...