Instagram : @peejburhan

blog list

selama ni aku letak blog list kat blog lain kan.
aku buat blog khas untuk letak list tu.
sebab aku macam letih if kes malware ke apa tu kan.
kan if blog orang tu malware. sebab kau link kan dia.
blog kau kena gak.
so letih nak melayan benda tu.
so buat la blog khas himpunkan blog list yang aku baca.

memang bagus.
takda kena isu malware ke apa ni.
aman je.
tapi tak bestnya. sebab kadang dia tak auto update.
bila aku bukak. semua still entry lama. yang last aku bukak. gitu la.
so nanti manually aku kena tekan kat pic spanar ke apa tu untuk nak edit tu.
aku save again. then baru la dia update list tu.
menyampah gak la.
plus siapa yang ikut situ pun tak pasal nampak macam eh takda orang update ke.
padahal ada je kan.

so semalam terlebih rajin.
rasa dah taknak pakai blog tu.
so aku letak blog list kat sidebar aku je.
maybe orang tak perasan kot.
so tadi ada yang tanya apesal takleh bukak blog list tu.
napa invited reader je.
sebab aku dah buat kat sidebar. blog tu aku set gitu la.
ramai gak rasanya yang refer situ.
sebab aku tengok pageview kat situ pun dah half a million. banyak la kan.
so lepas ni takyah susah2 gi sana. boleh refer kat sidebar aku je ye.
n bagus sebab aku tengok memang auto update.
love love.

aku letak 5 blogs je.
nak tengok lebih tekan yang show all tu yea.
sekian pengumuman untuk hari ini.
terima kasih.
dingdongdengding *macam bunyi kalau nak pengumuman kat mall/airport*

3 Comments:

monamie said... [Reply to Comments]

hello peej! hehe sejak ada keek ni kan.. kakmona baca blog peej bleh 'imagine' peej cakap..kira baca pon terbayang2 peej tambah2 keek yang menari ala2 kepala kura2 tu.. kahkahkahkah heee over plak gelak besar kat blog orang hehee
(jangan scary plak dok imagine2) haha

Miss Moon said... [Reply to Comments]

peej ...aku nyer blog ada tak dalam list nko ........hahah tetiba kannnnnnnnnnnn

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

kta suka ke peej-list-it sbb senang nak cari link blogs utk dibaca. nk menghafal URL blog, tak terhafal semua. ekeke. terima kasih sbb letak links tu! :)

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...