Instagram : @peejburhan

abang ashkar


huahua.
ni pun entry super tertangguh ok.
dah sebulan lepas.
ye orang femalash memang tak dapat di tolong.
ye ni tengah dalam proses merajinkan diri.
tengok la. next target nak beli camera semenggah pulak.
so maybe lepas tu rajin n pic lagi qualitas kan. ;p
at the moment memang semua ku pakai phone je.
malas nak pakai camera compact tu bukan apa.
kan dia dah gila asyik terpusing2 pic.
me not loike.
so malas.
pakai je hp ni hah.
cepat mudah pantas.

nway, ni masa ke nilai.
wedding adik jonet.
adik jonet ni tentera gak. kapten. so kawin pun ngan tentera.
so sampai sana memang cuci mata la tengok ashkar sepah2. hua hua.
dah la siap pakai celoreng. fuuuhhh.
nasib i is dah kawin. so setakat jeling2 je.
tak berani nak tengok sangat.
kang kena tempeleng lak. ;p


semangat kau dalam nak amik makanan snap pic curi2. kah kah.
amik khas untuk bella. ;p
bella over siap tanya aku passkan tak no telefon dia.
tetiba ok. takkan tetiba nak pergi bagi no phone cakap, ni no kawan saya.
eeee takut laaa. kang terbagi ni telefon sendiri pulak. huhuhuhu.


makanan adalah super sedap.
siap ada kari kambing. fuuhhh.
tengok pic ni telan air liur balik.
laki aku sambil makan dok la puji kata sedap sedap.
aku kata nak pergi la tambah lagi. dia tanya boleh ke.
loh pergi la. siapa nak marah kan.


:: pantang nampak askar zassss snap pic. kah kah ::

:: jojo with her niece, bunga. ::

:: me n noy with the bride, rabia ::


:: Mr & Mrs B ngan pengantin ::



ice n huda pun ada. sebab kata jiran sesama nilai.
tapi pic ice takda lak.
baby fahad meragam sikit that day sebab dia tengah baru nak baik demam.
sian dia tu.

lama jugak la duduk situ.
lepas tu gerak.
penat hoih. terasa jauh.
ye aku memang. tak yah nilai, kau suruh aku gi serdang pun aku rasa jauh.
kahkah.




 wed favours.
cantik kan telur tu.
so classic.
me loff it.

ok tu je.
fuhh atleast masuk blog gak.
walaupun basi sgt ceritanya.

4 Comments:

NenetPenne (NP) said... [Reply to Comments]

perghhh abang ashkarrrrr... phewitttt....

Liawati Uret said... [Reply to Comments]

Patut macam penah nampak je dewan. kat nilai rupanya.

anyways, bunga telur itu serius cantik.

aryana said... [Reply to Comments]

Samalaa kiter.. Tgk ashkar terus teruja ngeh ngeh
Pengantin tu geng airborne ke. Siap wing kat dada tu. Me likey.

tiahlurve said... [Reply to Comments]

me pun is like abam2 ashkar youuu,,trus teruja..kikiki

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...