Instagram : @peejburhan

wilcha cha

mood ceria kembali.
so update lagi.
lantak la weekend ke apa.
orang tak kuasa baca.
i is ada mood nak update.

kejap ni ada customer datang rumah amik barang.
kemain memula dia kata dah sampai depan umah. ada kereta mewah kan?
hah? takdak takdak. kelas uol kalau ada kereta mewah tetiba.
rupanya salah umah. keh keh.

nway, sampai je. kita orang sembang kejap la kat gate tu.
tak sure pernah cerita ke tak.
rumah aku n umah sebelah memang rapat. kata teres kan.
pastu rumah sebelah ni dia extend sampai depan. kira jarak gate ke sliding door dia ada la semeter je kot. ok maybe more. tapi tak jauh la.
so depan kat living hall tu adalah memang tempat lepak dia
gate lak sebelah2.
so setiap kali keluar masuk, orang datang umah aku ke.
senang la dia nak menebeng tepi tu.

so tadi tengah dok sembang tetiba dia muncul kauuuu.
sapu sampah lak tetiba.
terus aku buat bg isyarat mata kat customer ku tu.
menunjukkan. well well well...here comes my jiran.
dah gelak dah dia. sebab dia kata memang ada yang jenis ni. kat kampung dia. kah kah.
aku bukan apa. tak suka. sebab kepochi.
dah la umah dia kan ramai bebudak motor la apa la.
aku tak suka nanti dia tau aku meniaga. ada duit ke apa.
sebab tu aku if ada orang COD. cecepat aku nak masukkan dalam bank.
tak berani aku nak pegang cash bebanyak. takut kan.

tapi memang macam tu la.
if ada tetamu ke apa. mesti dia ada je la sibuk jenguk2 la apa.
macam hari tu kan pasang a/c tu.
Mr.B kata masa balik kerja tu, cecepat je dia datang n cakap, "malam ni tidur sejuk la yeeee"
amboih. nampak je dia ni tau.
tapi dia memang ok.
kalau nampak laki ku kemain laju dia kedepan.
tah apa dia nak kelentong tah.
kalau aku ada tak berani. tau aku cold kot.
Mr.B kadang if malas layan. siap suruh aku teman bukak or tutup gate.
selagi dia tak gerak, aku kena tunjuk muka. baru wilcha tak berani datang tegur.

macam few days back.
aku perasan ada 3 bangla masuk umah dia.
keluar masuk la.

Mr.B: eeeeee dia sewakan bilik kat bangla pulak.
me : biarlah. bagus la atleast dia ada income. takda la dok mintak duit orang.
Mr.B : takut la. elok ke tak.
noy : tah pija. scary kot.
me : takda la. better bangla dpd indo. indo yang banyak buat jenayah sikit. but bangla rasanya takda sangat. bangla ni jahat dia pun suka nak kacau perempuan sini.
noy : really? buat apa? sebab dorang dpt kawin, dapat la PR nanti. tu je dia nak pun.
Mr.B : eeeee. jangan nanti ngan wilcha tu i amuk bagi terbalik.
me : yang u ni kenapa?
Mr.B: ye ah. nanti dia kacau u pulak. ngorat ke apa.
me : sayang dia pun taknak la kat i. i pun taknak. sorry. tak taste. ite tu dah ada molly tu ah.
Mr.B : natib aik (nasib baik.) ega ite tu enga (lega kita tu dengar) hihihi.
me : hihi
Mr.B: u jangan keluar rumah ke apa tau. kunci je semua.
me : e eh u ni.

laki aku saiko.
tiap kata nampak dia akan bebel pastu cakap berani la ngorat bini aku.
tetibaaaaaaaaaaa je. aku tengok dorang tak kacau orang pun.
plus siapa aje nak ngorat bini kau ni pun.
tah aku rasa ok kot dorang. nampak ok je.
baik aku risau pasal wilcha lagi bagus.
bikin pening kepala.



2 Comments:

Anonymous said... [Reply to Comments]

bangla kena hati hati.dia org highly sex...ninkelas bawahan yg tak pernah tgk ppuan seksi... dia gatal.n suka liwat.sbb negeri adat kuat...so nak leppassnnafsu deme main bontot. tu dtg sini nampak ppuan terus gatal

Ai Artkid said... [Reply to Comments]

A'ah Peej, time ai datang rumah u dulu pun dia sibuk keluar terjengguk2.My car kan tinggi dan tinted, so memang perasan lah sangat keadaan dia tu.

Kah kah kah...tak boleh blah bila ur husband ckp pelat manje2 gite..."ega ite tu enga"....hihihihi..

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...