Instagram : @peejburhan

steam.

2 days ago ke JJ.
sebab aku nak mencari kasut.
tapi noy lak whatsapp kata dia nak ikut.
sebab dia nak makan kat johnnys
so ok je la.
so dia pick up aku.
then kita orang ke JJ.

sampai je terus makan.
sebab kelaparan. time tu dah petang kot.


terserlah tak muka lapar tu?
cea macam tak makan berapa hari.
tp memang lapar sebab the day before tu tak makan nasi.
aku makan laksa petang. malam makan roti canai.

tapi time order pilih mana nak je.
lama tak makan kat johnnys
last time pergi aku n noy tamak order banyak gila pastu seksa nak abiskan.
rasanya 20+ plate kot.
sampai masa order orang tu tanya berkali la betul ke nak 20+ plate.
gila eksyen kata memang ye.
sekali kau ambil memang seksa la.
rasanya memang bazir kot. ke bungkus bawak balik. kah kah.
so kali ni aku order tak banyak.
yang betul2 nak je. maybe dalam 6 plate je.
sekali noy orderrrr....
pentamak.


sampai 17 plate.
n ada lagi few la. sampai lambat.
huish seram.
tapi amazingly habis ok.
takda sikit tinggal.
maybe memang lapar kot.





huish sendiri update blog.
sendiri tengok balik pic.
rasa macam sedapnya nak lagiiiiii.
licin abis makan semua.
then boleh lagi order dessert. :p



lepas makan still larat berjalan. bagus.
misson mencari kasut.
takda satu pun aku berkenan.
ish makin tua makin cerewet. hahaha.
end up tak beli apa.
noy pulak yang shopping kasut.
tah apa-apa dia tu.
shotonk tak terkawal.

ok sekian cerita.
nak bersiap n ke rumah mama, later pergi pedd's nikah.
buhbye.


3 Comments:

Ai Artkid said... [Reply to Comments]

17 plate ++ boleh habis dengan 2 orang makan?

Ooo..mkn set dia yang 10 plate tu pun dah buncit. Dengan hirup kuah lagi..

cara makan steamboat ni, macam main masak2 masa kecik kan.

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

Ped nikah hari ni ya.....tahniah lah buat Ped dan bakal suami.

Udez said... [Reply to Comments]

comel org dlm gmbr first tu..skali tgk kiut mcm kucing..jgn mrh eh..;)

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...