Instagram : @peejburhan

siapa nak? ada ready stock.

siapa mau BE n SNE boleh beli.
ku ada ready stock.
harga?

BE - RM210
SNE - 190

postage FREE.

siapa dah beli tu share la testimonial.
nak gak tau perkembangan korang.
aku tak makan benda ni. so tak boleh la nak cerita.
tapi yang aku perasan noy makan ni.
aku suruh dia beli foundation lain.
sebab foundation dia gelap. tak sesuai dah untuk dia.
sebab dada, tangan apa semua kemain cerah. tapi muka gelap. gila ke.
dia dah makan rasanya almost 2 bulan kot.

siapa nak tabita pun ada ready stock.
both regular set n exclusive set.
nak tau details bukak blog tabita ku.
which pemalas aku update situ. hahha.,

if interested boleh email/ whatsapp/ sms
details HERE

boleh nak amik postage or boleh contact aku kalau korang nak pick up je.
thank u

1 Comments:

agen judi online said... [Reply to Comments]

apa ini saya baru denger BE dan SNE

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...