Instagram : @peejburhan

shout out (edited)

ok update ringkas.
Alhamdulillah ramai yang order n beli BE n SNE.
ramai email tanya pasal harga baru.
at the moment tak buat lagi harga baru.
sebab stock hari tu still ada. so aku still jual harga lama.
once dah amik new stock baru akan bagi harga baru.
time tu nanti aku akan bagi tau kat entry la yea.

announcement. harga baru dah berkuatkuasa.
ni harga baru.

BE - RM210
SNE - RM190

FREE Postage.

siapa nak pick up n COD je boleh whatsapp/sms 0122758575

tabita regular n exclusive set pun ada ready stock.
ephyra pun ada.

satu lagi, Lalina Boutique bukak untuk pre order lagi.
siapa lupa apa Lalina Boutique jual. boleh tengok entry aku buat ni HERE
haaa dah ingat?
so siapa hari tu tak sempat beli ke apa.
boleh beli now ok.



Full payment is required by Friday, (8/3/2013), 10pm
Stocks are expected to arrive on Saturday (9/3/2013)
Parcels will be posted out on Monday (11/3/2013).


For more info, e-mail us at lalinaboutique@gmail.com

0 Comments:

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...