Instagram : @peejburhan

ready stock

ready stock untuk barang2 bawah ni dah sampai.
except ephyra je aku tak restock lagi.
once dah ada akan bagi tau jugak kat blog.


new price lagi.
ada tanya kenapa why lagi murah.
reason sebab dealer aku tolak lagi murah.
so takkan semakin lama untung nak semakin besar.
so kita pun turunkan la ikut sewajarnya.

semalam kul 12ish kawan ku tu call sebab yakin aku belum tidur.
memang tak tidur pun. aku mana reti tidur awal.
excited dia cerita itu ini.
sebab dia baru lepas balik dpd jakarta. jumpa dengan owner tabita.
kelas kau siap dapat jumpa owner. owner ye. bukan agent2 sana ke apa.
cerita la dia pasal sejarah tabita bla bla.
aku dengar je la.
takda dia ni aku memang tak tau apa. tau jual je. haha.
siap dia amik pic ngan owner tabita tu ibu desi. ok taktau aku eja macam mana.
n cakap nak listkan pulak aku agent bawah dia.
so takleh orang sibuk nak pertikaikan barang aku jual.
banyak la cerita. sampai terkejut2 n tak sangka2 je.
tapi tu if kawanku bagi green light cerita baru ku cerita.

nway, so yeah. so harga baru untuk tabita.

regular rm290.
exclusive rm330.

n siapa yang rasa nak jadi reseller pun boleh contact ku.
minumum buy 5 sets ye. harga murah daripada retail ni la.
siapa yang betul2 nak meniaga n modal besar sikit nak jadi agent bawah kawan ku ni
pun boleh contact. yang tu minimum buy 15 set.

so yeah. pasal beutskin n sne pulak.
Alhamdulillah ramai beli. every week restock.
ramai repeat order. tak pun beli 4 kotak sekali gus. stock sebulan.
pastu bila gitu ada la tanya. takleh discount ke?
sebab regular customer n beli banyak.
sorry. beutskin n sne memang takleh nak kurang.
aku jual ni pun dah harga minimum yang dibenarkan.
takleh kurang lagi atas arahan company.
kalau ketahuan ku jual murah daripada tu tak pasal 6 bulan takleh jual ok.
ikutkan, market price untuk beutskin is rm260. n sne pulak rm220.
tapi ku hanya ikut arahan boss atas suruh jual berapa.
so ku ikut je.
so harga jualan aku adalah seperti tertera kat pic atas ni ye.

semua barang ku jual aku selaraskan free postage.
so tak kira la beli berapa banyak or semenanjung ke. sabah sarawak ke.
semua free postage.

satu lagi. if rasa nak pick up sendiri pun boleh.
kita set time n date. datang amik.
tapi bagi tau sehari awal ke apa.
senang sikit. esp yang nak amik kat umah parents aku kat setiawangsa.

ok dah tu je info untuk kali ni.
ku nak bersiap n keluar jap.
buhbye.


0 Comments:

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...