Instagram : @peejburhan

kekangan masa

amboi tajuk.
over kan.
saje je poyo. aku bukan tau sangat maksud kekangan tu.
tapi pernah nampak orang guna.
aku pun tetiba rasa nak guna.
adakah maksud dia macam busy n takda masa?
lantakkkkk. kita bedal je la kan.

hoi sumpah berapa hari ni rasa takda masa sangat.
sebab ada je urusan aku ke sana sini.
hari tu ke ikea.
lepak rumah mama kejap.
then balik rumah sebab suami nak balik.
then malam buat apa eyh? lupa lak.
then jumaat lak pepagi dah bangun.
aku ke JJ beli barang dapur sikit.
sekarang i is suka keluar sorang.
relax je shopping sikit, makan sorang then shopping barang dapur sikit.

balik je.
huda call kata free tak petang, ada slot mengurut.
tempat dia pergi tu.
aku ok je.
plan asal aku pick up ice kat mana2 lrt.
then ke kajang bersama.
sekali last minute huda call kata takyah tunggu ice. jumpa after tol kajang je.
suruh aku tunggu sana at 5pm.
takut lambat nanti jam pulak.

sesuka hati tau.
dah la time tu aku tengah mengemas dapur.
siap cuci fridge apa bagai.
tak sempat bernapas kena keluar.
ke rumah mama dulu, pinjam kain batik.
matiklah aku kain batik pun takda. kah kah.
pergi pun hi, amik kain batik, bye.
sian je mama. dpd tidur terjaga n excited aku datang.
tetiba aku bye kat dia.

then ke kajang kita.
stress aku.
sebab walaupun baru aroung 4ish kereta dah banyak.
paling tak tahan kat tol sg besi tu la.
kemain panjang la line tunai tu.
dah la kereta yang potong tepi banyak taknak beratur. kimak.
siap hon aku marah bila aku tak bagi masuk.
babi aku yang salah ke kau yang salah ni.
mampos kau situ.
aku takda la kejam tak bagi langsung.
tapi kalau dah dekat 10 kereta kau nak bagi chance kan. agak2 la.

then sampai kat tepi after tol tu.
tunggu huda sampai.
tengah tunggu ada kereta double park.
aku dah macam eh sesuka hati je. kang aku nak gerak.
sekali aku tengok dia ke arah banggunan tu bawak smart tag bagai.
aku macam eh ada ke?
nak beli la. tak dapat smart tag dapat touch n go pun jadi la kan.

semangat pergi.
sekali ada. muahahha. ok beli.
rm120. 
korek purse. fuh selamat ada duit.
tetiba tengok balance tinggah berapa belas je.
pastu touch n go mak mampu amik rm10 je. kah kah.
pastu gelupur sebab duit dah takda.
aku nak berurut ni.
elok huda sampai terus follow kereta dia.
terus call kata singgah atm.
sebab duit ku tinggah 6 hengget je ni.
akak tu kata urut ikhlas kita.
masalahnya ada 6 hennget ni. macam tak ikhlas bebenor ni.
kahkahkah.

so ok la dapat cucuk.
then menuju kita.
seksa weyh ikut kereta huda.
tau la dia pakai civic hybrid bagai.
kiwok mengaum2 kereta aku nak mengejar kereta dia.
sesuka hati pecut. dia kata tak perasan. syok dengar lagu, pandang belakang aku jauh je.
hahaha kong jaqqqqq.

sampai tempat urut. elok la urut bagai.
woi sakitttt weyh.
sebab aku ni mana pernah urut gini.
biasa urut pun spa. gila relax kan.
ni dia dok bela urat la apa.
aku mulut kadang dok tahan je keluar suara2 carutan.
yang huda siap amik pic muka aku terseksa. hahhahaha.

lepas tu mak kesegaran ok.
berapa orang dok tegur apesal aku kemain ceria banyak cakap n saiko semacam.
aku kata la rasa segar sangat.
dorang kata aku gila.
orang urut sakit bagai.
tah aku rasa ok n best.

sekali bangun ni ambil kau.
terasa sengal n bengkak ke apa.
berani pegang la lengan2 ni ke apa. ada kena penampor ngan aku.
sakit weyh.
ala tapi tak lama kan.

then today pun bangun pagi
memula pos barang.
then ke nilai sebab pergi wed adik jonet.
ni baru selamat ni.

bila nak free sikit entah.
esok pun tak free.
isnin orang datang pasang a/c pulak.
legaaa. matiklah berapa hari ni rasa macam kat sauna.
angin kipas pun bahang je.

nanti free ku update lagi yea.
banyak nak cerita sebenarnya.
tapi kekangan masa tu.
ecewahhhh, nak gak kekangan tu kan.

ku akhiri ngan pic ku cam whore.
satu lagi pic ku n noy menggila jap tadi.
cara2 hilangkan ngantuk.



bye-bye birdieeeee.
happy weekend.

4 Comments:

Seri Kandi Tanah Jauhar said... [Reply to Comments]

ingatkan ada pic menahan sakit berurut tu, hehehe..

rosealley said... [Reply to Comments]

urut tu untuk apa ye?kalau untuk rahim, nak tau gak kat ne, hee

Anonymous said... [Reply to Comments]

Kak peej mmg sengaja eja around tu aroung ke? Hahahaha selalu sgt sy perasan. Hehe

Nyda.

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

Jauh nya sampai ke kajang pergi mengurut....tapi ya lah kat kl semua kat spa2 je yang ada urut mengurut.

Nasib kat kawasan rumah aunty pun ada orang yang mengurut sedap dan harga pun sangat berpatutan.

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...