Instagram : @peejburhan

fabulous three O

sabtu lepas 2/3/13 genap la umur ku 30 tahun.
huiyoooooo dah 30 weyh.
macam tak sangka akan type benda ni kat sini.
ingat lagi ku start blogging 7 tahun lepas.
umur baru 23. huish. muda nyewwww. nak muda balik plis.
wah ada hati kan.
takda la. feeling je. tapi i is terima kenyataan je.
sebab meningkat umur ni tak banyak tapi sikit la bagi kita matang kan.
dulu if nak blog pun suka hati je nak tulis apa.
tak peduli apa kata orang ke bla bla.
sekarang ni sebelum blogging akan fikir dulu.
boleh tak buat entry gitu gini. macam tu la.
so seiring ngan umur. entry kena la slow down sikit kan.
takleh extreme ke apa.

actually masa birthday aku tu sendiri lupa pun.
sebab kan malam tu pedd nikah.
so by that time dah selamat kat umah pun.
tapi serious tak teringat.
until la around 12 ish kot
check hp, tengok dpt notification fb orang weish birthday.
terus macam. eh birthday kitew.

terus snap muka sendiri banyak2.
kasi masuk instagram n wish diri sendiri.
kenangan yang umur 30 mcm ni la ghupe ku.

:: happy 30th to me. since 2/3/83 ::


dapat macam-macam ucapan.
ada yg kat fb wall, fb message, twitter, sms, call n nyanyi2, ig n email pun ada.
banyak yang menarik.
ingat nak share sini mana yg menarik.
tapi u know me.
buat halway pastu macam malas pulak.
so mana yg ada ni je la yea.

:: kongjaq sangat kutuk kitew di hari jadi ::




 :: from my cousin. sweet gila siap buatkan. sebab apa sweet? sbb kami takda la rapatttt sangat. so bila dia siap buatkan gini rasa macam sweet sangat. :D ::

 :: from kawan masa aku form 6 dulu. if orang tanya birthday. mesti aku akan cakap, "ingat je dua, tiga kucing berlari" so jawapan is 2, 3 la. 2 hari bulan 3. :D ::


ni pulak dapat email.
rasa di sayangi.
sekali malam semalam dapat tau rupanya kat few blogger dia hantar benda yang sama.
stock copy paste je. beza email pun 3-4 minit je memasing.
takpa la. still anggap maybe kita orang ni disayangi.
apa-apa pun Amin.

sorry if aku tak balas satu2.
so semalam ku buat ini.
kira ok la kan.
:)



4 Comments:

Miss Moon said... [Reply to Comments]

happy bday peej dear
terus kan update blog sebab aku slalu stalk blog nko ekekkeke

all the best moga sihat sentiasa ...muahs

Jojet said... [Reply to Comments]

peej, hepy belated besday dear..
May all your dreams come true..

Alwanez said... [Reply to Comments]

Alamak..dah terlambat 2 hari nak wish..happy belated birthday peej! Stay gorgeous!

LaLaLOLa said... [Reply to Comments]

hai Peej... lame aku x komen2 :)
bday anak aku 1/3/13 ri tu... tahun dpn bleh selebret dgn ko... hepi belated bday ye :)
*mlsnye aku nak update blog ckp bday kat anak aku. nnt beso dia ingat aku x wish bday dia sbb xde bukti kat blog haha matik imaginasi poyo!

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...