Instagram : @peejburhan

Ephyra promo sempena 1 year anny.

Hola,

ada hikmah aku tak restock last week.
n kata nak restock this week.
elok dapat pulak notis pasal promo sempena 1st year anniversary ephyra ni.
so la la la. jimat banyak tau korang.
here is the details.

promo akan bermula 1st april.
harga sekotak Ephyra (30 sachet) ialah RM197.
murah kan. mampu milik. 
siapa nak beli dua or lebih akan ku bagi special price.
siapa yang nak boleh email at nurhafiza.burhanuddin@gmail.com
or sms/whatsapp 012-2758575.

ni kempen baru ephyra.
pengguna ephyra. :) bukan pro model ke apa ye.




tu la korang aku ajak share testimonial taknak.
haaaa kalau share merasa ok jadi muka baru ephyra.
masuk tv n majalah semua nanti.
takpa there's always next year.
try la hantar mana tau terpilih kan.
aku takleh. aku pemalu orangnya. kah kah. *ada hati meh lempang bertalu2*

bagi yang tak tau ephyra ni apa.
dia adalah collogen drink.
more details HERE

ni sijil halal n pengesahan produk dia from KKM


ok tu je.
sorry aku busy sikit today. 
kena siap n keluar. ada appointment.
poyo betul bunyi dia kan. tapi serious.
baru ingat today boleh lepak umah n update blog ngan entry aku yang dah berkurun tertangguh.
tapi dapat call kata nak jumpa bla bla.
siang ada appoitment. malam pun ada. phewww.
bila nak bebetul free ni.

so email je if interested.
Insyallah by petang or malam ku reply.
yang dah memang email n order later ku reply untuk bagi info baru ni.
sebab tak semua baca blog aku ni.
ada yang kawan atas kawan la yang tau produk ni. n dorang bukan reader.
malu je masa orang beli ngan confident aku kata, "boleh baca kat blog"
sekali orang tu kata dia tak baca blog. dia tau pun dpd kawan. kawan dia yang baca blog aku.
maka aku pun terus jatuh n pura2 pengsan.

kahkahakahkah.
ok buhbyeeeeeeeeeeee.




1 Comments:

Whyzet said... [Reply to Comments]

Hi, penah minum ephyra 3 kotak - yg masa promo tu. pastu switch ke collagen lain. Nk save la kononnya :). Bila compare,mmg puas hati lg amek Ephyra. Nampak effect

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...