Instagram : @peejburhan

apa ni?

serious dah dua entry ku type panjang lebar.
pastu dedua ku simpan dalam draft je.
tak sure patut publish ke tak.

dulu n sekarang lain la.
dulu update la apa suka.
lantak pi la nak cakap apa.
sekarang banyak orang kuat komplen i is menyampah.
semua nak update tak kena.
end up ku tak tau nak cerita apa.
ok ada la cerita bergambar semua.
tapi macam tak personal kan.
cerita yang dpd hati, pendapat, isu semasa macam tak dapat update.
bila dah type nanti fikir sepuluh kali, "eh ok ke tak entry ni"
end up kita simpan je la.

merasa la blog ni sepi.
*krik krik krik*
wah siap cengerik sempat lepak.



6 Comments:

Jojet said... [Reply to Comments]

klw xde mood nk tulih meh singgah blog sy membaca plak..hihik.

Anonymous said... [Reply to Comments]

Publish jer...I is suke je baca...sape x suke jgn baca k...private blog sukati la nk citer apa kan...sian org yg suka nk baca tertunggu2 tp xdpt baca new entry sbb tuan punya blog asyik nk kena pkir org suke ke x suke apa yg dia tulis...sape x suke dan byk sgt komplen sila tulis blog sdri k..ye dok...

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said... [Reply to Comments]

tapis lah.. mana2 tak patut untuk kebaikan semua.

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

Aunty tak kesah letak cerita apa pun aunty baca

susumanis said... [Reply to Comments]

kalau laling x bagi, mmg x yah peej, kalau org lain pedulikkkkk arrr..hehe

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

hihi xpe la peej, kadang2 ada benda kita rasa nak simpan sendiri and xdapat nak share dgn semorang. tp kalau ko rasa one day nak share, sila2kan la ye ;)

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...