Instagram : @peejburhan

siapa punya kerja ni, angkat tangan.

keywords semalam.


tak tahan lak aku baca part "perkahwinan kulit gelap"
siapa punya kerja google gitu?
tu takpa. pastu google pun bagi blog aku kan.
kah kah kah.
mungkin mencari tips perkahwinan untuk yang kulit gelap kot.
good luck eyh.
apa yang boleh bagi tau.
kahwin la siang n pakai baju terang yea.
macam yang aku buat.
so berjaya la nampak macam aku kawin ada pasangan.
takda la nampak macam aku sorang2 je kan.
ye sebab dulu aku pernah amik pic ngan Mr.B malam.
pakai la flash ke apa. malap je dia.
hoooh. terus decide buat majlis siang.
walaupun impian nak wedding malam. gituh.

nway, macam-macam benda kan orang google.
kadang bila check buat aku teringat macam-macam pulak.
contoh pengalaman spa bali tu. HERE.
hahaha. teringat balik memang lawak n trauma.
tapi sebab first time kot. sekarang dah ok. pasrah je. ;p

ye memang aku takut public speaking.
ye ada pergi hong kong last year.
mama ada share resepi karipulay.
pernah buat iklan libresse.

tapi buat each a cup sini takda resepi ke apa yea.
aku tau beli je.
n kenapa la manusia tu kenapa?
persoalan tak abis tu.

ok tu je.
sekali sekala check keywords blog memang best.
aneka ragam.

5 Comments:

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

Hahaha apa lah orang2 ni dah tak ada kerja lain agak nya, semalam baru masak ayam karipulay itu pun ikut resepi yang peeja letak kat blog dah lama dulu....tak main lah goggle cari resepi tu.

afiniakib said... [Reply to Comments]

the spa incident kat bali tu mmg incredible la. u know what, i went to a spa and had massage tau last week. and when the kakak nak start urut area depan, dia baru touch my chest (just below the neck line) terus i gelak tekeh-kekeh! why? because i thought of ur entry ni la. kesian gila kakak tu tak paham why i burst out laughing. siap dia kena stop bagi chance i gelak dulu. tapi mmg kenot tahan la kalau pikir uli-uli aidilfitri u tu!

Drama Mama said... [Reply to Comments]

hahahaha ok lawak! nak tau pasal perkahwinan kulit gelap silalah tanya saya. Ngeeeee!

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

pelik2 je keywords hahaha. dlu pun fkir kalau wedding malam alangkah bestnya.. sejuk, ada lampu gantung2.. so nais. tp dah family belah husbandnya susah pulak nk dtg mlm, so buat la siang. keke

farrina jika said... [Reply to Comments]

HAHAHAHAHAHA! Perkahwinan kulit gelap. HAHAHAAHAADOOIIIII

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...