Instagram : @peejburhan

op op op op oppa gangnam

ok tau lagu ni dah boring.
so 2012 kan.

tapi nak gak share.
video ni exception.
too cute.
too funny.

baby ni elok tidur.
sampai le keluar lagi favourite dia.
kau tengok macam mana.



but comel video atas ni.
takleh lawan video bawah ni.
tak tahan tengok.
baru 7 bulan. berdiri pun boleh tak boleh lagi.
tapi dah tau step nak menari.


comel melampau kan.
step sama pulak tu.
siap tau kat mana step mana dulu.
pause kejap. masuk beat je dia buat lagi tangan tu.
paling tak tahan last tu siap dia pun dok op op op.

eeee geram.
ada depan aku aku kepit2 kuat2 sampai lemas.
takleh menari dah.
cea cakap je la kan.
kang dia ada depan aku tetap la aku tak buat apa.
tengok je takda perasaan. kah kah.



4 Comments:

Ai Artkid said... [Reply to Comments]

Kah kah kah kah...
Video pertama tu makin geli hati tengok kakak dia ketawa smpai
kesat-kesat mata. ><

Ini baru fenomena!!
Dari setua-tua manusia smpai la
bayi, semua tahu lagu n tarian kuda
ni. Mcm lagu asereje dulu tu la..

oshinz said... [Reply to Comments]

video baby yang kedua tu, dok kontrol2 taknak bagi diri sendri tergolek ke belakang. comel!

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

Hahaha comel sangat budak mat salleh ni...cer kalau aunty dapat, aunty gomol2 sampai dia menangis.

linda said... [Reply to Comments]

Lawak weyh Pijaaaaaa

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...