Instagram : @peejburhan

ok new item untuk dijual.

omg tolong la aku patut buat entry ni dpd awal tahun.
memanjang takda masa.
apa yang takda masa tah.

actually ada 2 barang aku nak jual.
ikutkan tak kuasa.
tapi belum apa2 dah orang beli.
baru dapat barang n tak sempat buat entry.
sebab orang datang umah. aku cakap sambil lewa terus ada orang nak beli.

pastu dok la nak buat entry tak buat.
sebab tau la buat entry jual barang ni kena ada details.
tu yang tak bergerak until now.

tapi barang pun aku rasa korang dah tau.
sebab ramai dah jual pun.
aku takyah letak ddetails sangat pun korang dah boleh google sendiri.

1. Beutskin & SNE.

tau kan? tau kan?
tak tau takpa nanti senang aku buat entry.

harga?

- Beutskin - RM200
- SNE -  RM180

postage RM6.

siapa nak COD pun boleh. but for now aku tak pegang stock banyak.
so kena bagi tau awal so aku amik, once ada will let u know.

aku sendiri tak amik.
memang rasa nakkkk sangat. tapi kawan aku kata jangan.
sebab kang addicted pastu nak maintain agak mahal.
ye la. aku now pun segala pakai. ngan tabita, ephyra lagi.
campur lagi dua al pitams la kan.
aaaa tahan...tahannnn.

tapi tu la. kawan-kawan yang pakai dok la cerita itu ini mana rasa tak tahan.
yang sorang kata bagus la. dia baru makan dua minggu. bontot berkerak ke apa semua clear.
ketiak pun kurang berkerak.
pastu belum apa-apa dah 2-3 orang tegur eh kenapa bertambah putih ni.
pastu siap dia kata kena beli bra baru sebab semua bra dah ketat.
so dia kena beli 1 size bigger n tukar cup.
wah wah wah.

tapi aku takda la nak gitu.
aku ni nak one size bigger apa nya.
sebab kawan sorang ni kata memang akan mantap la apa.
n bila sama ngan suami pun akan rasa lain.
hah? apa yang lain. nak gak tau...
siap suami dia kata, jangan stop tau makan beutskin n sne ni.
serious rasa nak try pakai. macam best je. keh keh keh.
tapi dok tahan ni. ngak mampu. ok maybe soon.





oh btw. ni adalah pils.
bagi yang tak tau la.
tapi untuk sekotak ni. tahan 2 minggu je.
so bayangkan nak maintain kena ada almost rm800.
agak2.
tapi katanya after awhile tu kau boleh maintain je la.
maybe selang sehari ke. kurang kan pil tu ke. gitu la.
so penjimatan la.

if nak tau details SNE - Click Here
beatskin pulak - Click Here

ok if interested boleh email me at nurhafiza.burhanuddin@gmail.com
siapa yang dah biasa jadi customer aku ada no phone kan, so boleh whatsapp or sms yea. senang.

[EDITED] -  oh ada yang tanya kena makan dua-dua ke. jawapan tak.
if nak salah satu. better go with beutskin je. pun dah ok.
tapi selalu orang dah rasa best ngan beutskin. so rasa nak lagi best, baru dorang amik SNE jugak.
okies?



2 Comments:

aznie zin said... [Reply to Comments]

yuhuuu.. kalo nak makan kene amik 2-2 or boleh pilih salah satu???

sitihadiana said... [Reply to Comments]

Yayy!! So happy dgr Peej dah start jual Beautskin, pasni nak beli kat u lah untung2 ada chan nk gomoi Ceceh & Mochi!hehe. I baru try pakai, aritu balik cuti xmas @msia i beli 7 kotak kat sape ntah i main google je pastu call, trus jmpa & ambik. Susah kan if nnt nk order lain pos ke holland leceh, depa ni silap2 kastam rampas. Insyaallah nnt summer maybe balik jap, i email u for orders ok ;) Peej u tolong lah jd supplier Vco catalyst jugak plisss? Senang i x yah nk deal dgn org lain2. Dah la stok vco tuuu susah beno nk cari! Best of luck in your biz, Peej! XOX

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...