Instagram : @peejburhan

kupas apa?

panjang lebar ku buat entry.
kupas isu itu ini.
bila habis type entry.
tetiba time nak publish rasa macam taknak je.
dah lama tak buat entry begitu.
rasa tak biasa n rasa macam tak baik lak.

so merasa la mampu publish entry ni je.
kah kah kah.


3 Comments:

kukukata.blogspot.com said... [Reply to Comments]

come on peej, let it out...

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

kalau xpost rugi sbb dah taip pjg2. oleh itu kalau xnk post, memadai hntr ke emel ezrylpark09@yahoo.com. kehkeh. nk baca jugak cerita apa yg best tu :PP

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

Hahaha...go go peeja...peeja boleh.

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...