#sayajual

Tabita Skincare
-Tabita Exclusive Set RM280 -Tabita Regular Set RM250 -Tabita Trial (repack) Besar RM150, Kecil RM120

- Premium Box (30sachet) RM197 -Trial Box (10sachet) RM68

-30g RM55 -50g RM65

-RM96 (SM) -RM99 (SS)

Dr. Glow
- 1 set (Cream & Serum) RM150 *Promo

kawan-kawan.

last 2 weeks jumpa ice n huda.
sebab dorang ada ke bebetotz.
so dah dekat area umah aku. so dorang ajak keluar.
ok je memang tak makan lagi pun.
so dia kata nak makan kat kedai steak apa tah kat danau kota.
ok tak pernah pergi. lets.

dah la memula bagi direction salah. suka hati je.
memula dorang ingat kat platinum apa tah kat danau kota tu.
rupanya tak. ni kat area sebelah colombia hospital tu.
ok je tak jauh je.
sampai area tu dok la terjenguk2 carik kedai tu.
sekali nak sampai ice call. dah nampak pun kereta dia.
rupanya kedai tutup. cissss.

takpa so pusing situ2 gak la makan.
mana2 je la. ok je.
yang Mr.B takleh blah. ada ke dia ajak pelita jom.
sayangku, pelita tu hari2 kita makan. special la sikit.

so ke jom bali. wah best ni.
sekali bukak menu aku confius. apesal semua makan melayu, chinese ke apa.
mana makanan bali nya?
biasa nampak orang tepek ada makanan indo.
rupanya teringat balik tu maybe ole2 bali la. bukan jombali.
jombali ni takda langsung makanan gitu ok.
nama tak sesuai ok. sila tukar nama kedai anda.

so aku order mihun siam. sedappp.
dorang order apa ntah lupa.
tapi semua menarik n sedap katanya.
sorry lupa gila nak amik pic makanan sebab memasing tersangat la lapar.
dapat makanan terus ngap.

sembang itu ini.
sambil layan sekenit yang gembira je sepanjang petang tu.
kemain gelak sakan.

ajak sekali shawal n wife.
tapi dorang pergi mana tah. tapi kata nak join.
lama gak la.
rasa nak gerak dah, sekali dia kata tungggguuuu. dia dah otw. so tunggu la.
tak lama pun. dalam 10 minutes sampai.
akhirnya jumpa shawal.
tolong la lama betul tak jumpa dia.
last masa wedding dia september ok.



dah preggy pun sara.
tak silap dah 14 weeks kot. eh ke tak? ke aku memandai.
lupa la. kata jumpa pun dah 2 minggu lepas. 
info pun dah hilang.

yang shawal dok kata ada peminat blog kat sini.
siap tengok kat screen bertab-tab blog aku.
yang sara kata dia carik cerita yang ada shawal je.
hahhahaha. tapi takpa. rasanya takda apa sangat cerita shawal.
tetiba huda nyampuk, kata ok la. dpd ice, if baca blog aku memacam gf ada. bertukar sana sini.
hahahahahhaa hamagad. ramai ke?  aku sendiri tak ingat n dah lupa. sbb aku bukan baca balik ke apa pun.
huda kata banyakkkkkk.
oppppsssss.

bahaya gak blog ni kan.
ala tapi takpa la. tu sejarah kan.
takyah pandang belakang. pandang ke depan.
yang pasti sekarang dah suami isteri pun khen memasing.

seronok lepak reramai.
sekarang ni nak plan nak road trip.
tak sure lagi mana. tapi maybe bulan 3 or bulan 4 nanti.
syiok tu.
harap menjadi la yek.
i need a vacation.
ye la aku nak pergi sana sini ngan noy Mr.B tak lepas.
risau sangat. dia lak bukan jenis sesuka hati boleh cuti.
so dia kata if aku tinggalkan dia nanti dia tak terurus.
punya la aku kata takpa if pergi i akan siapkan baju dpd sekian hari ke sekian hari.
pun tak boleh?
kesimpulan taknak berpisah katanya. eeee over tau.
takpa then kita gi sama2 area sini2 n over the weekend je la jawabnya.
apa-apa la janji jalan.

eh lapar.
rasa nak makan jombali.
sedap la pulak. tapi ada urusan kat melawati.
malas pulak nak patah balik sana sini.

eh tu je la.
nak siap n keluar.
ta-ta.



3 Comments:

nonie said... [Reply to Comments]

Kalu x slp Jombali kat carrefour wangsa maju pn ada la...

Maklongnya Bedah said... [Reply to Comments]

steak house too-woom ba ya? grain fed steak dia sedap! kalo takde stock, try le wagyu (sp?) tenderloin. fuh! tapi burger dia ok-ok jer lah. sedap lagi mustafa jones kat melawati tu kot.

Rina277 said... [Reply to Comments]

Jombali kat carrefour wangsa maju tu ada je makanan bali..ke aku salah tgk menu..try la tgk sana..

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...