Gatal

Terjaga di pagi hari sebab ceceh bawak baby dia in between me n Mr.B.
Baby dah pandai bergerak sana sini.
Takut nanti dia merayap.
So kena la halang ngan tangan aku.
Tidur pun tak boleh sebab asyik terkejut2 terjaga sebab baby dok isap2 tangan n jari2 aku.

Pastu bangun terus aku basih baju.
Pastu baru perasan kat luar hujan eyh.
Patut la macam best je tidur.
Takpa later jemur baju bawah porch je. Panas kita tolak ke depan kan.

Now dorang amik space aku.
Like a bawseee.
Macam mana nak tidur ntah.

Tu takpa.
Aku ni mmg suka kucing
Tp aku xleh cium or dekat ngan muka ke apa.
Since dorang sibuk2 ni.
Sekejapan muka iolls naik gatal2 ni.
Mata pun dah gatal. Damn.
Tapi sayangggggg sangat.
My precious.










6 Comments:

Shahrizat said... [Reply to Comments]

COMEL....

nor said... [Reply to Comments]

Allahuakbar..binatang pun sayang anajnta siap peluk lagi..
si kenit tido lagi kat lengan awak...manjanya..

Ai Artkid said... [Reply to Comments]

Syahdu je tgk ceceh peluk anak dia.
Teras meresap dalam sanubari jiwa raga ku...betapa haiwan pon syg anaknya, walaupun dalam usia muda..

Semoga anak ceceh membesar dengan sihat.

NenetPenne (NP) said... [Reply to Comments]

oh my burberry, the anak kucen is sooo cute... tengok tapak kaki dia... oloohhhh comellll...

peej, apa kata kaler tapak kaki kucen tu pastu tekapkan kat kertas... kasi frame...

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

Best nya....pandai pulak tu nak tido kat tempat sedap....siap angkut anak dia sekali....memang cerdik lah si ceceh ni.

Isma said... [Reply to Comments]

comel gila ceceh bawak anak tidur sekali beramai2 atas katil. One happy family hahaha

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...