#sayajual

Tabita Skincare
-Tabita Exclusive Set RM280 -Tabita Regular Set RM250 -Tabita Trial (repack) Besar RM150, Kecil RM120

- Premium Box (30sachet) RM197 -Trial Box (10sachet) RM68

-30g RM55 -50g RM65

-RM96 (SM) -RM99 (SS)

Dr. Glow
- 1 set (Cream & Serum) RM150 *Promo

Expose Mistik : Penunggu Surau




ni aku nk share pengalaman sendiri ni, mmg sejak dr skolah lagi aku ni memang jenis lemah smangat ke tau lah, tp yg penting bukan kategori penakot la. 
Mmg aku kerap sgt kene tindih bila tido, nak nak lagi bila beralih tempat tido. 
Maksudnya bila aku travel ke or g tido umah kawan2 ke sedara mara ke, kompom la mmg akn kene tindih. 
Kalau best takpe jugak ni sakit gila biol je kepala bila dah lepas kene tuh! tak sukeee tak sukeee. 

Yang paling best baru belaku last year dalam surau hokeeeh! 
hebat tak binatang tu dlm surau yg suci tu pon dia hadooo jugekk!
time tu aku penat giler so dlm kul 10 am aku g lah surau port budak2 opis ni amik short nap bila mata dah rabak ngadap PC. 
so aku g la dgn harapan tggi menggunung utk berehat "take a break" katenyerrr! 
nah amik ko baru lelap 15 saat dah rasa lain mcm rasa angin2 sejukk je kat muka ni, mata dah berat kepala xleh angkat mulut xleh bukak! 
Dengggg! kene dah! 
mmg lemas giler! apa nk baca pon xleh, dah la ku sorg2 dlm surau tu, xbuka lampu plak tuh! 
wahhhh sungguh seram lagi menyeramkan. 
surau ni kat basement plk tuh!
Tiba2 aku rasa cam berjaya jerit ALLAHUAKHBAR!!! 
perghh lega.... 
Tapi! tapi.... aku xjaga lg rupanya mimpi dalam mimpi! 
susah la nk terangkan . ala cam kau rasa dah lepas tp rupanya ada dlm alam tu lg! pernah kan????
dahtu tiba2 ada lah makcik tua rmbut mengerbang muncul ala2 muka mak lampir gtew! 
dia leh ckp ngn aku "adik pusing nak tengok tapak kaki! haaa! nih ada jin nih! jin jantan!" 
trus aku terjaga! cuakkk gilerrr! 

dahtu pe lg basuh muka trus belari naik opis kwn2 tgk smcam je sbb muka pucat giler
smpai skrg xtau apa mksud kejadian tu! 
pastu mmg serik giler la nk g tido surau walaupon berteman aku just baring2 je xkuasa n berani nak lelap lagi dah..
pernah gak dengar crita kat basement tu dlu ada pompuan mati kene bunuh... huwarghh tu yg lg ngeri! mekasehh


Regards...
Salina Hassan

1 Comments:

Ai Artkid said... [Reply to Comments]

Hahaha...komen lari tajuk boleh?
Font kecik...rabun nk baca >.<

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...