Instagram : @peejburhan

Ephyra February Promo.

[sticky post]

Promo Ephyra untuk February.
Promo kali ni dapat free shaker.
macam pic bawah ni.






:: ni testi yang sempat ku capture. selalu memanjang lupa. ::




beli sekotak Rm228.
tapi if beli 2 n keatas bagi special price sikit.
postage free.
so if berminat boleh email ye.

aku ada ready stock.
selasa ni akan post so boleh email.
if prefer nak pick up pun boleh.

so siapa nak promo feb ni sila cepat.
sebab selagi stok masih ada.
hahah kelakar plak ayat tu.
macam selalu baca kat iklan or kedai2.
*selagi stok masih ada.
;p



1 Comments:

zulfa said... [Reply to Comments]

Hi Peej

Promotion ni still available ke? Kalau I nak beli 2 box (after discount) berapa harganya?

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...