Instagram : @peejburhan

Day 15

Takda nak cerita apa.
Just nak tepek pic je.
Baby ceceh dah bukak mata.
Semalam nampak. Teruja.
Tapi most of the time tidur je.
Geram sebab dah bulat dia.
Tapi tak puas nak belek sebab ceceh so dengki.
Dia kat dapur makan. Aku belek anak dia toleh tengok dia dah ada kat sebelah.
Pastu cepat je dia masuk kotak n sorok anak dia tak bagi kita tengok.
Kedekut bebenor.
Hish geram rasa nak penyetkan.

Baby belum ada nama.
Takda idea lagi nak namakan apa.
Jantan ke betina pun tak sempat belek.
Abis dah kedekut bebenor ceceh tu.

Ni pics mereka.






5 Comments:

linda said... [Reply to Comments]

Cute nya Mommy Cecehhh... gerammmmm. Dh ade anak pun still gojes. Hihih

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said... [Reply to Comments]

Anak sulung mesti lah sayang lebih .. Takpe2, pancing dia kasi makan wetufd ke ayam goreng ke, lama sikit kot makan..khusyuk

Ai Artkid said... [Reply to Comments]

Gebunya bulu dia.
Muka nak gadis je.
Biji mata bulat tergolek-golek.
Geram..geram..geram kt ibu kucing tu.

Dengan anak dia tak nampak geram lagi, tunggu sikit masa lagi, letak pica dia lompat-lompat baru geram hihi.

NenetPenne (NP) said... [Reply to Comments]

comelnya.... dua2 comel...geram kan geram kan tengok kitten nih...

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

Kesian anak ceceh....tak ada kawan, nampak nya berkawan dengan ceceh je lah.

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...