Instagram : @peejburhan

sunday love

tolong la dah basi sangat cerita ni.
pic dah lama transfer tapi tetap la tak update.
ok ada masa mari update.
tengah tunggu noy ni. tetiba lak ajak di saloon.
ok je.
tapi ni dah sejam aku tunggu tak tiba gak. cibs.
so mari online la.

ok this was ahad 2 minggu lepas. haaaa lama kan.
ice n huda ajak jumpa.
katanya nak chilis. tapi macam malas nak ke shopping complex weekend2 ni. 
mesti sesak.
so noy kata lets ke publika je.

so tengahari ice, huda n baby fahad datang rumah mama.
oh aku tidur situ malam tu.
senang la. Mr.b orang ajak taknak ikut. suka hati la.
then siap apa bagai gerak la.
naik kereta baru ice. weow. bestnyew. hew hew hew.

then ke sana.
lepak chawan.
sebab memasing lapar n tetiba nak makan nasi.




noy n ice amik masak lemak.
sorang daging salai. sorang amik ayam kot
aku makan nasi kerabu.
huda makan nasi dagang.


ok la not bad.
tapi tak syiok ah makan pakai sudu garpu.
tak dapat nak kerabukan nasi tu.
nak pakai tangan malas nak pergi basuh tangan. kah kah.
tapi aku rasa macam dry pulak nasi kerabu ni.
ke ada kekurangan perisa. so kureng n ok2 aje.
sedap lagi nasi kerabu beli kat pasar tani. hahhaa.

:: hari yang panas dapat ABC adalah sangat heaven ::


lil fahad yang tak banyak meragam.
dia ngantuk tapi kemain tahan mata.
noy lagi menyampah kemain mengaku dia god mother. siapa lantik entah.
lantik diri sendiri.


then masuk dalam window shopping. katanyer.
takda makna. noy tu shotonk tak terkawal.











jenuh berpusing teman dorang window shopping n shopping bebetul.
maka sambung lepak.
kali ni ke plan B pulak.
makan ringan2 je.




hampeh ice n huda.
aku n noy order iced peach tea.
dorang sibuk nak ikut.
pastu dia kata tak sedap.

noy : hah tak sedap? sedap la. pija sedap ke tak?
me : sedap. aku suka.
ice : maknanya memang macam ni rasa dia?
me : a ah la.
noy : awak dah letak air gula dia.
ice : dah.
noy : tak sedap ke? saya suka.
huda : wakenabeb.
us : hahhahaa.

gilo. tak biasa minum la tu.
aku suka je air tu.

:: onion rings n buffalo wings. both also nice ::



konsep susun kerusi macam tu.
ngeri pun ada aku tengok.
tak sure la dia skru ke apa.
tapi aku nampak macam tak. konsep ikat2 pakai tali je.
kalau la jadi final destination kan.
terbelah kepala aku.


kapkek beli kat wondermilk. ooooo dap.
shit tengok pic ni rasa nak kapkek.
huda la. tengah lepak kat chawan tu.

huda : eh ada kedai cupcake yea?
me : hah ada? *aku ni pantang dengar cupcake. i wannnttttt*
huda : saya nampak ada perempuan tu pegang plastik.
me : eee buruk perangai tengok orang pegang plastik apa.
huda : hahha dah nampak lalu depan ni.
me : ok nanti cari. yeay. saya nakkk.

asyik tengok cupcake wars kat tv rasa macam eh sedapppnyaaa.
sumpah tengok cupcake wars tu boleh kecur air liur.
dah kemain dia describe perisa cupcake tu.
eh tetiba.

cis nonoy ni.
aku dah abis type ni pun dia tak tiba lagi.
kiwok aku dah la lapor ni.
kalau aku masak pun dah sempat makan kenyang ni.
kemain tadi whatsapp cakap mandi cepat dia nak datang dah.
n yes. time tu jam menunjukkan pukul 2.55pm ye.
now dah 4.10pm. beotch!



2 Comments:

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said... [Reply to Comments]

kalau adik sy berjanji, kul 2 petang nak keluar 1.30 pm dia dah siap suh datang cepat.. padahal kita bau hegeh2 nak mandi. sabar jelah !

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

Lama tak nampak tiga beranak ni...mama mesti suka dapat main dengan anak diorang.

noy janji dicapati....bertabah je la peeja.

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...