Instagram : @peejburhan

spam

tengah dok mengreply email sana sini.
terasa nak clearkan email spam.
nasib terasa nak baca dulu baru clearkan.
selalu aku just delete je semua.
sekali tengok ada few email orders masuk spam.


oit rugi tau.
pastu tadi check kat email personal pun ada few masuk spam.
why la weyh. hish.
so sesiapa yang email aku.
rasa tak dapat reply lebih 3 hari try email again.
sebab besar kemungkinan email tu masuk spam.

nway, satu lagi some suka order ikut whatsapp la, sms la kan.
kadang tu time order aku takda barang.
so di pesan kata if ada inform dorang.
usually aku memang akan lupa la.
if bagi kat email atleast aku boleh check balik senang.

macam some ada order ephyra.
aku rasa aku ada terbaca.
aku tengok kat both email takda.
then check sms ke whatsapp takda.
rupanya kat fb. nasib jumpa.
so memang kelam kabut je rasa.
so tu sebab suka satu medium.

kadang aku tak lupa.
layankan transaksi. sebab katanya senang thru phone je.
ok.
tapi problem pulak. kadang time aku check tu aku kat luar.
so time dpt tu tak dapat aku catit kat log book.
if ingat nanti lepas tu boleh la catit.
tapi ada time lupa.
tak pasal nanti tak post barang korang. hish.

tapi if nak order or apa2 thru fb, whatsapp, sms ke boleh je. aku dah pasrah pun.
tapi kalau ada masalah sikit2 tu harap maaf ye.
aku hanya manusia biasa yang ada kesilapan sana sini.
dah la makin pelupa now. al maklum tak lama lagi masuk 3 series *gulp*
tapi takpa atleast mengaku la umur kan.
dpd tak ngaku umur siap ngaku diri muda kemana2 dpd umur sebenar.
itu indenial namanya.
kah kah.

eh tetiba.

ok bye.
i is lapar.

2 Comments:

Super Something said... [Reply to Comments]

Amboiiii ayat las tu! Kahkahkah! Naseb baek iolls x terasa tawwwwww! Kahkah. Tp betul kan? Sedehhh sgt hakikat nye

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

3 series tu tak tua ok....

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...