Instagram : @peejburhan

sepantas kilat.

hari ni plan nak ke rumah mama.
tapi ingat nak basuh baju dulu.
or nak kemas apa patut.
nak masak lite2 dulu baru ke sana.

dah mintak kebenaran kat Mr.B. dia kata ok.
ok lets ke sana after buat kerja.
tengah duduk bukak la fb mama
saje nak tengok dia update apa.
sebab kadang dia rajin update menu.
if dia tak update memang aku plan nak tanya dia masak apa.
hahaha dasar.

bukak je nampak ini.


ohoiiiii.
terus tak kuasa nak buat semua kerja kat atas tu.
memang cepat2 nak bersiap n pecut ke sana.
takleh tahan tengok menu tu.
sambal sotong memang ultimate fav.
hadap tu je pun takpa.
paling aku fav sambal sotong kembang yang brown tu.
yang tu aku leh ratah hirup sambal. gila.

uiks sambil type ni sambil telan air liur.
tu satu. pastu ada lak masak lemak labu. *gulp*.
ada lak tempe. ok die now.

sorry update pendek sebab cannot tahan mahu pulang. haha.
siapa kat ig aku. bersedialah untuk aku upload pic makanan ye. keh keh.
bye-bye.

4 Comments:

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

Masakan ibu memang terbaik...untung lah orang tu....kita ni mak dah lah jauh pastu dah uzur pulak, kalau balik jb dah tak boleh nak makan air tangan dia lagi sebab dia dah tak boleh memasak, kalau masak pun dah lupa itu dan ini maklumlah dah 86 tahun umur nya....mood terus sediiiih.

IdaShazana said... [Reply to Comments]

Bertuah la dekan dengan rumah mak, anytime bole datang

chics said... [Reply to Comments]

aku pun fav sambal sotong!

Ai Artkid said... [Reply to Comments]

Gullp!
Telan liur oii dpn pc ni.

Makan jemput2 cicah sambal sotong cicah..heaven.

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...