Instagram : @peejburhan

Sabun kurus?

[sticky post]

Kali ni Murah Saje nak memperkenalkan produk baru sempena tahun 2013 ni.
yang pertama ada kat Malaysia ni.

The Slim Swiss Aromatheraphy Gel atau nama ringkas dia Sabun Kurus. :)

Sebelum pihak Murah Saje nak pasarkan sabun kurus ni, mereka telahpun mencuba produk ni.
Dengan itu terjamin la produk ni memang berkesan sebelum jual kepada orang ramai.
Setelah berpuas hati baru dorang decide nak jual produk ni.



Sabun ni ada campuran minyak essence atau minyak aromatheraphy bagi membangkitkan rasa ketenangan dan kedamaian pada pengguna.
bagus jugak untuk hilangkan stress.
sangat sesuai untuk digunakan di spa atau pusat kecantikan.




KEBAIKAN / KEISTIMEWAAN

1)Memecahkan lemak-lemak degil di kawasan yang bermasalah
2)Membantu untuk mengurangkan berat badan anda
3)Membuatkan badan anda terasa ringan
4)Melembutkan kulit badan anda
5)Menghilangkan selulit-selulit dan kesan-kesan strechmark anda
6)Membantu menghilangkan stress
7)Membantu memberi keselesaan dan ketenangan pada badan anda
8)Membantu untuk melancarkan peredaran darah 


CARA PENGGUNAAN

1)Gunakan semasa anda mandi.Tuangkan sabun tersebut dicampur dengan sedikit air sehingga mengeluarkan buih-buih wangi.
2)Kemudian sapu secara lembut pada kawasan-kawasan yang bermasalah atau kawasan yang anda nak pecahkan lemak seperti di perut,peha,lengan dan lain-lain lagi
3)Biarkan ia meresap dalam 2-3minit.Kemudian bilas dengan air
4)Untuk kesan yang berkesan,sila guna 3kali sehari.
5)Boleh lihat hasil nya dalam masa yang singkat.Anda pasti berpuas hati.



Jika berminat.
harga pasaran ialah RM49.90 (tidak termasuk postage)

jualan untuk seluruh warga Malaysia, Brunei, Singapore dan Indonesia.
so anything just email Murah Saje.

Murah Saje turut mencari dealer-dealer untuk memasarkan produk ini.

Jika ada pertanyaan or berminat jadi dealer boleh email ke.
murahsaje@yahoo.com

or if nak try n guna untuk personal use boleh isi order form HERE.



1 Comments:

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

Macam2 krim untuk kurus sekarang ya.

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...