Instagram : @peejburhan

Pepagi buat hal

Baru nak lena ni.
Tp before lupa baik update dpd phone ni.
Typo ahead. Hihihi. Aku x pakai phone pun mmg typo sana sini.
Ni lak pakai phone khen.

Elok aku nak lena.
Membelakangi Mr.B.
Dia lak ngadap belah satu lagi.
Tetiba dia berpusibg n tido barin biasa.
Tangan dia tetiba kat area pinggang nak ke bontot tu.

Dia tepuk sekali.
Tepuk lagi sekali.
Then tepuk lagi.
Banyak kali gak la.

Aku dah nak tergelak.
Sebab terfikir adakah dia ni mimpi 18sx ke tetiba nak tepuk2 aku ni.

Tetiba dia bersuara lak sambil tepuk tu.

Him: jaaaa...

Oh mannn. Bukan ngigau ke?
Alaaaa jgn la tetiba dia mintak or nak itu ini.
Dlm otak aku terpikir dia nak air ke apa.

Me : hmmm... *suara harus ala2 konon aku pun br jaga dpd tido. Haha*

Him : jaaaa.. Bla bla bla. * sumpah x faham*

Me : hmmmm...

Him : kuda bla bla bla

Me : hah kuda apa? *ingat dia salah sebut*

Him : yang semalam tu ja. Kuda tu kan. Mana pergi?

Me : hah? Apa dia?

Him : kuda semalam tu. i tengok dah tak da.

Time ni aku dah tahan gelak tp badan bergegar dah ni.
Tangan dia still atas badan aku.

Me : hah kuda apa?

Him : hah?

Me : u cakap kuda?

Him : huh? Zzzzzzzzzz

Now dia dah berdengkur kembali.
Wth tetiba kuda.
Yang lawak tu serious x macam org ngigau.
Macam betul2 dia nak cakap ngan aku.
Rupanya.....

Tetiba lak kau mimpi kuda sampai ngigau.
Kelas sangat tau mimpi kuda.
Orang ado-ado sangat. Kah kah

Ok tu je.
Nak tido bye.
Morning uols.
Selamat bekerja.



2 Comments:

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said... [Reply to Comments]

laki aku pn slalu tido bercakap kak... kdg2 kelakar siang hari terus kena kutuk, marah dia . huhuu

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

Ni nak ajak peeja pergi belajar naik kuda kot...

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...