Instagram : @peejburhan

pening oh pening.

eh sebelum timbul spekulasi itu ini.
suruh aku check pakai UPT.
meh bagi tau awal2 yang aku pening sebab melayan gossip.
kah kah.
matiklah buruk perangai layan gossip sampai pening.
ye la mana tak pening abis dok mengadap handphone je kan.
sampai sekarang ni rasa berpinar n nak juling mata mengadap screen.
rasa nak muntah pun ada dah ni.
eh saspen nya dah la pening. rasa nak muntah pulak. sesuatu sangat.

kalau mampu jap lagi aku transfer pics n update lagi.
if tak mampu aku nak telan panadol n baring n bagus dapat tido terus.
sini ujan lebat la pulak. syiok sangat dapat golek2.

eh nak stop.
serious rasa nak muntah tu melampau2.
ok ta-ta

10 Comments:

Norasiah Nasir said... [Reply to Comments]

wah peej..harap2 berita baik..take rest dear..:)

siti said... [Reply to Comments]

biasela peej lumrah m'sia mmg bz body.. include me.. pg2 siap call my fren tanye entry peej tu kt sape.. dah dpt tau br ok.. kalu x google sane cni nk tau crite..

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

Amboi melayan gossip sampai pening2......

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

Amboi melayan gossip sampai pening2......

dhr said... [Reply to Comments]

UPT ke UTP Peej?

Mizz Coki said... [Reply to Comments]

Hai Idola ku hahahahhahaa...

hepp hep muntah?

adakah itu satu petanda?

haahaha

- Patricia -

A.I said... [Reply to Comments]

aku lak tercicir ketapi jauh benor. baru smalam dpt tau criter gosip tu, smp bawak ke mimpi uolls!! melampau sungguh....

bedah tembam said... [Reply to Comments]

Akak pun sampai blur mata melayan goss itewww ateh phone... (Nak ketumbit pun ya menengok some of the pics T__T)

~akak (yang sentiasa) drama

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

hoo byk2kan berehat. hihi

pretty said... [Reply to Comments]

peej, i tau sbb ape bile u tgok phone u pening2... mcm i mase mula2 dulu pakai iphone kene sama mcm u... pening2 & nk muntah...

u kene pakai screen protector yg anti spy, screen protector tu, warna hitam, so bile u pakai yg protector tu u akan rasa selesa, tk de dah rase pening2 tu...

selamat mencuba...

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...