Instagram : @peejburhan

Lalina Boutique - taking orders

aku ni rajin check keywords blog.
kadang tu kelakar tahap melampau.
so antara keywords yang every other day muncul ialah baju plus size online.
selain kat keywords ramai jugak dok tanya mana aku beli baju or seluar plus size.
aku ni jarang shopping. so tak tau sangat.
tapi kalau jumpa online shop yang jual plus size yang lawa-lawa n menepati citarasa, terus teruja n wajib follow.

so kali ni lets kenalkan satu lagi tempat yang boleh korang shopping plus size online.

banyak yang lawa-lawa.
aku bukak pun terus rasa macam nak macam-macam.
tapi sebab dah promise kat diri sendiri takleh menggila shopping baju ke apa.
maka terus bertenang.
tapi dapat ku rasa macam nak sesuatu je ni. gagagga.

kat Lalina Boutique ni yang paling top seller adalah.







 :: me wearing Plus Size Palazzo Pants in black :: 

loving it. sebab kain dia berat.
tapiiiiiiiiiiiiiiiiiiii terpaling suka adalah Flare Palazzo Pants ni.
serious jatuh cinta terlampau.
masa memula dapat ni. aku try noy terus, "OMG lawanyaaaa. nanti bagi saya pinjam."
sibuk gila.

 :: wearing Flare Palazzo Pants in Electric Blue ::

percubaan untuk camwhore kat cermin ikea.
tapi di photobomb oleh Mr.B. grrrrrr.
pastu kena marah terus merajuk. hahahhaa.


ye ni dia tengah merajuk la tu, berlalu pergi. hahahahha
ye la. orang excited nak amik full pics pakai Flare Palazzo Pants ni dia nak sibuk kan.

kelakarnya masa aku masukkan pic ni kat instagram.
ramai berkenan kata lawa la apa.
tapi dorang ingat aku pakai skirt. kah kah.
ye aku gelak sebab tak dapat bayangkan diri pakai skirt.
aku ni tak reti sangat skirt2 ni. kurang sopan orangnya.
pants ni memang sangat flare n ada rupa skirt. la la la.


aku pakai ni size XL.
ye sangat selesa.
tengok la besar mana tu. n waistband dia strechable.
so jangan nak emo takut tak muat ke apa. confirmmmm muat.



ini namanya camwhore tak berkesudahan.
tak dapat camwhore kat cermin ikea.
sebab kena photobomg n segan sebenarnya.
maka beli cermin.
letak tengah hall. pastu camwhore la kau tanpa gangguan n feeling sangat. kah kah.

good news sebab pants ni bukan je ada size Xl, tapi comes in M n L jugak.
so orang yang tak berapa nak plus size pun boleh pakai.



ye boleh pakai macam2 style.
aku tak mampu nak pakai tuck in bagai.
sebab badan tak berapa nak kardashian.  ;p




colours yang availabe. nyam nyam.
ada lagi colour lain.
nak tengok boleh click kat link aku bagi kat atas tu.

so interested?
sila la order cepat.
ni details.



Full payment is required by Friday, (25/1/2013), 10pm
Stocks are expected to arrive on Saturday (26/1/2013)
Parcels will be posted out on Monday (28/1/2013).


For more info, boleh email ke lalinaboutique@gmail.com




10 Comments:

ctfAiruz85 said... [Reply to Comments]

peeja dh kurus laaa! cantik jeeee ;)

farra8979 said... [Reply to Comments]

memula kat IG memang ingatkan skirt. hihihi.. lawa la peej...

Felis Domestica said... [Reply to Comments]

oh....teringin nak pakai..tp sayer sangat pendek n mok... so nanti jadi 4 segi jer... hu..hu..sedih. ke boleh??

Miszyuyu said... [Reply to Comments]

kurus dh k.peej!! awesome! hehe.. btway seluar cantikk nk beliiii!

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

Peeja kenapa ko aniaya aunty peeja, pas ni gerenti lah aunty gi merayau rayau kat blog tu, pandai je cari blog2 yang jual baju2 cantik kan.

elly nadyra said... [Reply to Comments]

oh suar ni sangat best nak pakai, aku pun suka!

Suhaily Che Mohamad Shukri said... [Reply to Comments]

salam kak peej...sy dah shopping n bayar kat lalina tu...tp dia bg tracking number invalid....pastu xleh contact dia. email diorg xreply, comment pun x approve...dr minggu lepas sy beli, xsampai2 lagi...dah berdebar ni. walaupun rm66 je. sy beli barang ready stok. leh akak tlg cek x? thnx

Lina Kasim of Lalina Boutique said... [Reply to Comments]

Hi Suhaily,

Lina from Lalina Boutique here. Sorry for the lack of updates ya. Actually dah pos your barang & tracking number tu valid.

Please check your email for further explanation ya.

Thanks dear! :)

Suhaily Che Mohamad Shukri said... [Reply to Comments]

Ok..thnx! :)

ummu zainuddin said... [Reply to Comments]

Palazzo flare tuh klu org yg tggi 170cm sgkt x?

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...