#sayajual

Tabita Skincare
-Tabita Exclusive Set RM280 -Tabita Regular Set RM250 -Tabita Trial (repack) Besar RM150, Kecil RM120

- Premium Box (30sachet) RM197 -Trial Box (10sachet) RM68

-30g RM55 -50g RM65

-RM96 (SM) -RM99 (SS)

Dr. Glow
- 1 set (Cream & Serum) RM150 *Promo

kong jaq sangat tau.

ingat tak entry aku last thursday.
yang pasal aku kata aku dok menunggu noy tu.
kata nak datang n pergi saloon tu.
kemain dia suruh aku siap cepat la apa.
tapi tak sampai2.

rupanya ni kerja dia ok.


tengok la timing tu.
dia suruh aku cepat.
kelam kabut aku tau.
tapi nak dekat sejam takda lagi.
aku dah kelaparan.
memang plan nak masak.
tapi dah dia kata cepat terus aku simpan balik bahan2 semua.
memang la boleh je keluarkan n masak. tapi aku dah mandi.
kang tak pasal busuk balik bau bawang ke apa. not loike.
so tunggu je la dia.
sekali rupanya dia tido. kong jaqqqq.

ramai kata aku garang kat whatsapp tu.
haha takla. dia lagi garang sebenarnya.
tapi time tu tingakan refleks ok.
orang gemuk if lapar memang buruk padahnya. kah kah.
dia suruh aku siap tu kan.
last2 dia pun rupanya tak siap apa lagi.
cibais.

terus aku order nandos.
nasib tak lama. kejap je sampai.


nyam nyam nyam.
bayangkan aku sempat order nandos.
nandos dah hantar.
aku dah makan licin.
dia tetap tak sampai lagi. best sangat.

lambat gak la dia sampai.
ikut aku dah tak kuasa nak ke saloon.
tapi dia nak jugak. ok on je.
best pulak sampai takda orang kat saloon.
so takda la berjam sangat kat situ. :)



takda buat apa pun.
touch up roots n treatment je.
noy suruh color balik semua.
tak kuasa la. lama nanti.
as usual lepas session saloon mesti wajib ada acara vain terlampau. keh keh.
ayat mesti poyo. padahal tak gi saloon pun ni je la pun keroje aku kan.



tak sedar rupanya dah panjang rambut.
selalu rambut aku lambat panjang.

me : kau suka buat rambut tak kena time. nanti rambut lawa tapi tak kemana.
noy : kan.
me : jom la gi rootz.
noy : hahah gila. esok aku standby la. kena call up nanti mampuih.
me : molly, ite tu nak pergi clubbing la. rambut dah lawa ni.
Mr.B : lawa ke?

kong ajo sangat.
tapi aku memain je pun. bukan nak pergi.
tapi adalah keji kata tak lawa tau.
sentaps.

tapi paling tak tahan tengok pic noy ni.
amik kau. besauuuuuu.
like singa. hahahha


kita orang memang dah ke saloon tu lama.
dah kenal semua.
so tauke dia tu memang suka attend noy.
siapa baca blog ni lama mesti tau.
dia kalau blow kemain besar rambut.
dulu rambut noy pendek. dah rupa mushroom aku tengok.
ingat dah panjang ni takda la.
takda makna. tetap begini.
amboi noy, besar kepala kau sekarang ni kan. kah kah kah.

11 Comments:

arda said... [Reply to Comments]

amboih ko peej. smpai 3 orang buat rambut ko. diva sangat khennn. kahkahkah.

btol kata ko. kepala noy mcm besar tp dia cantik :)

ari tu ak attend wedding ko tgk dia mcm model koooo. kim slm dkt dia. babai.

Mrs Nadila said... [Reply to Comments]

pn peej,

kite nak tau la saloon apa ni namanye? nak p juge..

JM said... [Reply to Comments]

awak dh nmpk kurus lah pija.. suke!.. cantek.

Syahieda Zin said... [Reply to Comments]

Lama dah baca. Ni baru first time nak drop comment. Hehehe.

peej said... [Reply to Comments]

2 org je buat. Lagi sorg tu budak baru so dia tengok cara2 nak buat je tu. ;)

peej said... [Reply to Comments]

Upshot. Seksyen 2 wangsa maju. Kedai 1st deret sama seven eleven

peej said... [Reply to Comments]

Nampak je. Hakikatnya sama aje. Xde kurus ke apa

peej said... [Reply to Comments]

Ye ke. Lain kali jangan la segan nak drop komen.

green apple said... [Reply to Comments]

memula nampak gamba ko aku macam oh okk...gila beralun rambut pompuan ni. scroll bawah nampak rambut anak dara tu wahhhhhh gila volume okkkkk!!!

Zurina Hj.Zainal said... [Reply to Comments]

saya sangat jeles tgk rambut peej!! sgt outstanding....mcm nak nangis skrg....huhuhu....

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

Dia post gambar tu kat fb dia....aunty cakap macam rambut kimora lee simmon....pastu dia jawab dia noy lee simmons...kah kah kah noy ni nakal tau.

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...