Instagram : @peejburhan

jap eh.

semalam ramai dok menanya kenapa tak update blog dah 2 hari.
siap tanya sihat ke tak.
sihat je.

tapi 2 malam tidur rumah mama tanpa di plan.
malam pertama tu sebab sembang ngan mama n ayol.
tak sedar dah almost 3am.
memang tak la nak drive balik.
boleh je sebenarnya. tapi laki ku tu mana bagi.
so dia suruh tidur situ je.

then esoknya memang plan nak balik malam tu.
ingat nak gerak lagi awal.
tapi P.G mintak tolong hantar rumah kawan dia kat kota damansara.
ayol lak tak tau jalan. so aku teman.
sampai rumah pun dah lewat gila.
elok nak gerak balik. Mr.B kata dia keluar.
kang aku balik aku sorang.
so tidur la sana lagi.

gitu la.
kat sana la masa di habiskan sembang je.
tu yang tak bukak blog ke apa tu.
walaupun aku sembang tapi mama kejap2 mata dia tengok laptop dia.
kejam betul. hahaha.

kat sana nak update memang boleh.
tapi tau la aku ada sejenis perangai kalau aku dah selesa dengan satu pc tu.
aku guna tuuuu je. tak suka pakai lain.
so merasa la tak sentuh pc dua hari.

eh semalam aku dah post tau tabita.
lupa lak nak email tracking number. cisss.
ok jap lagi ku email yea.
cittt. silap2 ada yang dah dapat pun.

nway, jap lagi rajin aku update lain yea.
sumpah pening kepala.
terlebih tidur kot.
dah la orang sebelah rumah ni karaoke.
kemain aku dengar dia nyanyi, "aduhhhh..aduhhhh du du du du du du"
i is pitam.



2 Comments:

anna hashim said... [Reply to Comments]

kak peej...xde plan nak pi bali lagi ke?

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

Kalau bersembang anak beranak memang tak ingat dunia lah....aunty pun macam tu, sedar2 dah subuh je kan.

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...