Instagram : @peejburhan

indahnya kehidupan.

sorry mood malas nak mengupdate.
eh silap bukan malas update.
tapi malas nak transfer pic pergi pc.
banyak bebenor pics.

so sebab nak update aku amik mana yang ada aku masukkan kat fb je ye.


cantik tak? cantik tak?
rasa macam spring lak sebab pokok sana sini berbunga. :D
tapi aku ni reti tengok je ye.
kerja menanam ni kerja mama.
Mr.B lak rajin menyiram.
oh nampak tak sipi rumah oren tu.
oren kannnnn? terang menyalaaaa.
ye tu sipi je. n ye rumah tu keseluruhan oren.
bukan sipi tu je.



ni dinner 2 nights back.
ohoiiiii sedap.
teringin nak nasi kandar.
sedapppp. puas hati.
siap order sekali sotong goreng. lazattt.
rindu lak nak makan kat nirwana. tapi malas pulak rasa nak drive ke bangsar.

oh n last but not least.
ni pic aku snap semalam.


la la la.
sedap rasa boleh tinggal mata putih je.
rasa tak puas lak makan. hahaha.
padahal repeat berapa kali.

tu takpa.
tadi baca blog mama.
tertekan aku baca.
kemain siap nasi goreng kampung.
pastu nak buat asam pedas pari bagai.
serious rasa nak kesana lagi today.
tapi tak kot.
banyak kerja nak buat kat rumah ni.
asyik tangguh je. baju pun menggunung nak basuh n nak lipat.

oh banyak email n fb message tak sempat nak reply lagi.
nanti ada masa aku reply yek.

ok je. ku kelaparan.
pikir nak makan apa jap.

1 Comments:

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

Sotong goreng mamak terbaik.....aunty kalau pergi makan kat mamak memang mesti nak order sotong goreng.

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...