Instagram : @peejburhan

hey orang gaji.

tadi bangun awal.
sebab ada orang nak amik tabita at 9ish.
matiklah bangun awal walaupun tidur lambat.
sekali dia kata lewat sikit amik sebab hantar kereta workshop tukar minyak hitam.
ok set. boleh tidur balik.
set jam alarm every 1/2 hour takut kang orang tu nak datang ku tak sedar.
terjaga. set lagi 1/2 hour.
then tengok takda. set lagi selang sejam pulak.
sampai la now dah 3pm takda puin.
takpa janji tidur dah cukup. keh keh.

nway, bangun je tengok banyak email masuk order.
ada yang terus bank in sebab dah biasa beli. repeat customers.
tapiiiii aku nak confirm payment tak boleh.
sebab maybank2u adalah menggila.
takleh masuk la.
lepas masuk pun slow gila.
kau click nak check transaction terus keluar page error tu. grrrrrrrrrrr.

ni mesti semua berebut nak beli itu ini ke apa. dapat gaji la katakan.
ke sebab m2u tengah buat maintanence?
tapi tak patut ok buat gitu di hari gaji n siang hari kan.
oit tolong la cepat ok.

untuk siapa yang buat payment.
sila sabar yea.
petang or malam ku confirmkan.



3 Comments:

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

Patut lah ramai yang komplen pasal maybank hari ni...kesian orang yang ada anak2 kecik pastu duit pun dah habis....

Filla ~ Kasihs said... [Reply to Comments]

ko punya tajuk orang gaji kan? aku ingat maid!!!! pfttttttttttttttt... hahaha

Alfi Kasran said... [Reply to Comments]

haah,saya pun sama dengan kak Filla.ingat kak Peej ambik maid.hehe,rupanya gaji...

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...