Instagram : @peejburhan

early bird

help help help.
burung hantu bertukar menjadi burung pagi.
takleh tidur weyh.

sebab semalam aku tertidur dalam sejam lebih.
tak nak tidur pun memula.
mr.B balik kerja ingat nak gi makan.
tapi boleh dia kata nak check game fb dia kejap T___T
takda makna kejap. lama je. aku ajak dia kata kejap kejap.
so konon nak merajuk sentap la.
amik kau tertidur.
kalau tidur terus takpa.
pastu muncul la pedengki tu dok la panggil mollyyyy. molllyyyy. molllyyyy sebanyak lapan puluh kali.
terjaga-terjaga aku.
dah la dia jenis panggil pastu sambung main game.
panggil sambung main game.
sampai aku confuse aku ni mimpi ke apa.
sekali bukak mata memang dia ada depan muka aku buat muka ceria.

ajak aku gi makan kat atas.
ikutkan malas.
tapi aku tak makan apa malam semalam.
last meal was aroung 2ish pm macam tu.
so siap. tapi dia boleh lain main game.
bising la aku kan.
pastu dia ajuk2 lak aku bebel. nak tergelak lak aku.
ye orang ngantuk n orang lapar memang pembebel. kah kah.

lepak makan.
ku kata taknak lama. lepas makan gerak.
sekali kawan dia lak join.
pastu abang gerai tu pun join layan borak.
merasa melekat lama kat situ.
aku nak gerak dia tak bagi.
risau aku jalan sorang.
haiyoh tak jauh pun weyh rumah ke gerai tu.
terpaksa la tunggu.
tu pun last aku ajak gak balik sebab aku dah penat, nak kencing semua la rasa.
ada la kul berapa pagi baru balik. tsk.

terus sampai ke la ni takleh tidur dah.
wth sangat.
so alang2 takleh tidur.
baik aku siapkan packing barang nak post.
kang bangun lambat baru nak packing satu hal lak.
atleast siap semua.
bangun bersiap then boleh gi post terus.

ok dah. taknak bebel panjang.
nak gi buat kerja.
letih n lets tidur.
oh siapa nak today ada post.
sila bank in before 2pm.
aku ada ready stock untuk tabita regular n exclusive. n ephyra pun ada.
siapa repeat customer terus proceed ngan payment.
siapa new customer tunggu la aku bangun n reply nanti yea.

ok ta-ta.



1 Comments:

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

Kalau aunty lah tak cukup tidur boleh buat tak ada mood sehari suntuk....respect kat peeja, tak cukup tidur pun boleh buat macam2 kerja.

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...