Instagram : @peejburhan

amboi. amboi. amboi.

*keluarkan jari kelingking*



kemain ramai petang tadi nak follow ig aku khennnn tetiba.
nak tengok gambar kekasih gelap noy lettew.
aku tak approve lagi.
nanti2 la ye.
bawak bersabar.
aku nak checkidaut dulu mana nak approve mana tak.

usually kalau acc private.
pastu nama pelik2. profile pic pun bukan muka sendiri aku malas sikit nak approve.
tak pun profile tak private pun.
tengok satu muka owner pun takdak. macam tak kuasa nak approve.
ye aku memang ikut mood. haha.

tu belum yang tetiba bagi ucapan ala2 feeling sebab aku approve.
ngada gila ok korang ni.

aku baru balik lepak ni.
lepak gerai kat area umah aku je pun.
elok lepak hujan lebat kau.
tersangkut situ.
ngan tempias apa bagai.
pastu renyai terus berlari ke kereta.
pening kepala kena hujan tau.
jap lagi kena mandi la.
telan panadol pastu tidoq.
esok ada wedding to attend.

eh ok la.
saje nak buat entry tak bermotif ni.
see u again soon.

p/s: tetiba rasa nak tukar template blog la. akan ku pikirkan nanti.


2 Comments:

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

Makcik ni tak dak twitter or instagram......dan tak pandai pun, tapi mana tau satu hari kalau ada pun aunty tak kan guna nama yang pelik2....guna nama sendiri sudah.

AziniMZ said... [Reply to Comments]

Aaa aku la tew salah srg nya.. Haha
Saje nak test kena approve ke tak.. Hihi

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...