#sayajual

Tabita Skincare
-Tabita Exclusive Set RM280 -Tabita Regular Set RM250 -Tabita Trial (repack) Besar RM150, Kecil RM120

- Premium Box (30sachet) RM197 -Trial Box (10sachet) RM68

-30g RM55 -50g RM65

-RM96 (SM) -RM99 (SS)

Dr. Glow
- 1 set (Cream & Serum) RM150 *Promo

aku je ke memang agak haywire ni?

apa pun tak boleh.
nak bayar bils. tapi nak confirm payment je keluar error message.
pastu nak update blog.
elok dah email pics.
nak save image berapa je lepas. lepas tu takleh.
watidis.
nak buat apa semua takleh.
buhsan sungguh.

pastu ni taktau nak buat apa.
nak kemas umah agak malas. kah kah.
ada yang bergolek tidur ni kang.
dah la sejuk.
later rasa nak keluar la.
nak gi survey almari or chest drawer.

sebab rimas dah aku tengok baju seperti gunung berapi tunggu nak meletop.
ye aku konon nak beli set yang terus terbaik tu.
tapi mahal melampau, sampai sekarang tak beli2. kah kah.
so mama bising. mama kata beli je la yang biasa pun.
janji kemas nampak.
baiklah. betul puan. menurut perintah.

so mari mencari tempat menyimpan baju2 idaman hati.
sebab memang memerlukan.
sebab takda almari. baju like gunung.
end up aku balik2 ulang yang sama.
sebab aku sendiri tak tau aku ada baju apa. kah kah.
ok tu je.

selamat jalan romeo.



1 Comments:

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

Alah peeja beli lah kat IKEA untuk pakai sementara je..kang kalau duit dah menimbun baru lah beli yang mahal tu.

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...