Instagram : @peejburhan

aaaa penat penat penat.

kemain daripada semalam dah pack semua barang untuk post.
then tadi ada few lagi bayar. cecepat pack boleh post sekali.
kemain pergi awal taknak bagi orang balik kerja.
kalau tak berderet la.
sekali sampai sana pusing carik parking je dua kali.
sampai je post office amik kau berderet.
ada la nak dekat sejam beratur baru sampai giliran.

tu takpa.
balik ni tengah mood rajin terus email semua orang tracking number.
elok tengah tulis tengok eh belakang ni ada lagi.
uwaaaaa ada rupanya. tertinggal satu nama.
sebab dia masuk page baru. so ku tak sedar.
merasa sekejap lagi pergi balik post office post barang.
boleh je bagi tau kata lupa. tapi kesian lak orang tu tunggu kan.
so biarlah la pergi ulang berkali.
tak sanggup tu satu je. sebab beratur nanti panjang tapi kau post seketul je. gagagaga.
kalau beratur panjang tapi kau bawak barang nak post seguni rasa la berbaloi tu kan.

fuuh kiri..fuhhh kanan.
mintak2 kejap2 lagi ni ada orang lagi buat payment.
atleast boleh aku post 2-3 barang pun jadi la kan.

memintak Mr.B balik awal.
boleh ajak dia teman.
if pergi sorang yang buhsan tu.
tadi pun budak post laju tu siap tanya sorang je today.
iya sorang. sebab Mr.B suruh pergi sendiri sbb dia mayba balik lewat katanya.
agaknya budak tu pun sadis tengok aku terkangkang2 angkat barang tadi kot.
memang pun. angkat barang kemain berat tapi apesal tangan ku tak ketul2 muscle eh?
ketul2 lemak banyak la.
pfffttt.



3 Comments:

kukukata.blogspot.com said... [Reply to Comments]

naper x pkai pick up service

Ai Artkid said... [Reply to Comments]

Alolololo...
Sian ya, packing2 barang.
Angkut barang berat and beratur
tunggu giliran..
takpe Peej, as long as rezeki tu halal and tak meminta-minta
orang macam sebelah rumah tu.
Buatlah selagi kudrat masih ada.
Anda mampu mengubahnya..
ehhhh..

Sebab tu lah aku suka beli COD,
biar susahkan diri sendiri
sebab tak nak menyusahkan orang lain.
Heh heh heh...nanti aku dtg COD barang lagi dgn awak eh.

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

Kemain rajin nya...pelanggan mesti sayang....tapi bagus lah macam tu service mesti bagus barulah pelanggan keep coming kan.

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...