Instagram : @peejburhan

sunday last untuk 2012

weekend yang langsung tak kemana.
sebab demam suka bermain dengan perasaan ini.
kejap ok kejap tak.
so baiklah di habiskan di rumah je tengok DVD.
ni pun dah takda cerita nak tengok sebab semua aku dah abiskan tengok.
tadi singgah kedai DVD ingat nak beli kalau ada yang menarik.
tapi dah kata baru je tak sampai seminggu lepas aku beli.
takkan la ada yang baru or menarik kan.
takda la. so balik ngan hampa je tadi.

 :: walaupun demam, tapi tetap gigih nak vain kan. walaupun mata tu panda tak coverline. pastu demam ni tetiba ada eyebag lak. kuangkuangkuang. apa la nasib. pasrah ::


patut tadi nak melawat bapak mertua aku kat hospital.
aku dah sihat sikit. so ok la.
singgah makan nasi kandar pelita jap.
hoiii. rasa extra sedap plak hari ni makan.
ke sebab baru baik demam lalu dapat menikmati kesedapan makanan kembali?

nway, lepas makan gerak je.
tetiba Mr.B kata tak jadi pergi hospital.

sebab dah lewat la apa.
dia ajak balik rumah.
tah apa2 kan.
punya la dia ajak keluar.
pastu aku gigih siap n rajinkan diri nak keluar.
tetiba dia nak ajak balik.

me : kita pergi jj au2 la. nak beli pasir kucing. dah habis kan?
Mr.B : a ah.

sampai sana malas nak berjalan. so berhenti tepi. beli kat kedai pet save je.
then terasa nak tengok tanah runtuh tu.
so corner ke setiawangsa.

Mr.B : u nak pergi mana ni?
me : nak tengok tanah runtuh tu.

tapi sampai traffic light sri ayu. malas lak nak ke sana.
so daripada situ dah nampak. jadi la.
pastu tetiba masuk simpang umah mama.

Mr.B: ini macam nak pergi rumah bapak mertua ngan mak mertua ite tu je.
me : hehehehe.
Mr.B : dah agak dah. moling tu tektik.
me : hehehe. alaaaa. andoku tu tau ke.

hahaha harus la.
daripada aku melangok kat umah.
baik lepak umah fam aku.
plus tengok mama sepi je kat fb.
so balik rumah boleh gossip ke apa.
rupanya sampai sana. dia dok marathon dvd ngan papa n ayol.
patut la sepi je fb dia. kalau tak ada je dia update.



tadi semua ada.
tapi rasa sikit je.
tapi tetap happy. ada je cerita2 itu ini.
tapi tak dok lama pun.
kena pulang ada kerja nak buat.

oh alang2 aku tolong promo sekali la kat sini.
pedd nak let go 2 benda ni.
interested boleh email dia farhanarazali@gmail.com



:: FOR SALE: RM400. used for 1year. Sits 3 or 4, solid wood, red upholstery, not from ikea. sofa sahaja. lapik zebra n cushion hanya hiasan ::



:: Solid wood tv cabinet (only middle one), fits 44" TV, not from ikea, very heavy - RM600 (not including delivery).::

ok itu aje.
nak pergi layan mr.B.
layan tengok dvd je pun.
eh tetiba nak explain bagai.




1 Comments:

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

Sorry lah tersalah tempat komen patut nya kat snin komen pasal sakit tu....tetiba tertekan kat entry ephrya ......aish ni baru betul2 bengong.

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...