#sayajual

Tabita Skincare
-Tabita Exclusive Set RM280 -Tabita Regular Set RM250 -Tabita Trial (repack) Besar RM150, Kecil RM110

- Premium Box (30sachet) RM180 -Trial Box (10sachet) RM60 *Promo

-30g RM55 -50g RM65

-RM250 (SM) -RM260 (SS)

-RM96 (SM) -RM99 (SS)

-RM183 (SM) -RM186 (SS)

Dr. Glow
- 1 set (Cream & Serum) RM150 *Promo

rasa sangat lain since dah ada laki.

since dah kawin memang aku dah takda session cukup langit.
satu sebab memang dah tua pun. macam dah tak kuasa.
satu lagi dah ada laki. bawak2 la insap kan.
kadang rasa rindu gak nak pergi sebab aku ni jenis suka dengar lagu kuat-kuat.
ajak gak Mr.B. kadang dia kata ok jom.
tapi bila tiba nak gi dedua malas.
gituh la hidup ku kini.

tapi few weeks back.
noy ajak gi. dia kata sempena celebrate birthday jonet.
jonet lak bagi syarat kalau aku ada baru dia pergi. gituh.
so malam sebelum tu aku ajak la Mr.B join.
seperti ku jangka dia xnak pergi.
tapi dia kata kat aku pergi la.
wah amazing. padahal dia ni kalau aku nak jimbas kemain hangin.

so ok la.
esok nya jonet datang umah aku n kita orang bersiap.
later noy datang pick up.
tetiba tengah bersiap Mr.B kata nak ikut.
tapi tak jadi bila dengar yang pergi semua perempuan.
sebab nanti memang kawan-kawan noy akan join.



so pergi la kami.
memula pergi bakita makan
aku memang tak makan apa seharian.
ada pun macam roti sausage je petang tu.
jonet pun tak makan lagi.
so lets makan sementara tunggu kawan noy datang.




mmmmm....dap.
lepas makan baru la gerak.
tapi takda hala tujuan. jump club to club tengok mana best.
me is not like. penat hokeyhhh.
i is tua untuk jump sana sini.
dah la changkat tu club semua atas.
penat aku turun naik tangga. damn.

sampai club last pack n lagu like harem.
terus tak enjoy. aku la. orang lain ok je.
plus aku rasa dah tak sama la.
hati asyik rindu n ingat laki kat rumah.
tah apa-apa kan. padahal sendiri getik nak keluar.
tapi dah keluar rasa nak balik rumah pulak. ;p

maybe sekarang aku sesuai pergi live band kot. lounge ke.
yang boleh relax, makan, dengar lagu kuat.
dulu zaman memuda tak faham apesal la orang suka pergi tempat macam tu.
club la best. tempat pack, lagu hip hop n rnb all the way.
orang pun semua best n sexy. mih mih.
mana ada live band ni mesti penuh orang dah tua sikit. not loike.
rupanyaaaaaaaa memang faktor usia weyh.
sampai tahap kau dah kuasa nak terkinja bagai.
ok faham sekarang.

entah la. buat masa ni takda hati la nak bersuka ria jimbas bagai.
tak tau la nanti datang balik gila tu kan.
maybe if pergi ngan laki rasa dia lain sikit kot. entah la.
see how la.

tapi dapat bayangkan tak betapa sangap nya aku keluar hari tu.
tak enjoy la kira.
sebab takda satu pun pic weyh.
kecuali pic makanan je. hahaha.
maybe sekarang tidak ada lagi aktiviti cucuk langit, cucuk makanan sudah. ;p


3 Comments:

yana2605 said... [Reply to Comments]

bila dh bersuami nie hati asik pikir laki jer..belum lg ada anak..klu ada anak ingt kt laki n anak lak..sbb tue pomp bila dh kawin and beranak pinak kurang sikit berjimba kan.. dr duk pikir umah jer bila kuar baik duk umah jer...

Mrs.R @ Emi said... [Reply to Comments]

dulu aku suka p RP hyatt subang...memula live band..lps tu berhonggek2 dorang psg hiphop n rnb..try la peej..skrg mak dh xjejak lg tmpt2 gituuu..bertudung khen..xseswaii..walopon ku merindui liveband

Diana Feroze said... [Reply to Comments]

The last time i went to KL we went to this club but with outdoor atmosphere... Time tu hakak blum bertudung lagik so enjoyed there bcos of the not so crowded n the awesome liveband... Only thing i know its ard bukit bintang area with lots of ex-pats..

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...