pretty raynaa...

last week saje bukak raynaa.my.
alangkah gembira tengok ada seluar. yeay.
aku memang mencari seluar yang cantik tapi selesa.
tak sanggup dah memakai jeans. ketat ah rasa.
orang dok kata aku loose weight tapi ketat je rasa jeans.
or maybe sebab dah biasa pakai seluar biasa getah ke apa.
tetiba pakai jeans rasa terseksa uols.

tapi alangkah kecewa pants yang aku nak semua sold out. wth.
terus bebel2 kat lilred thru twitter.
dia kata next week restock. yeay.
so bila barang ada terus dia bagi tau kat LINE.
asal aku nak dua je.
tetiba dia dah bagi acc num bagai. aku tambah lagi 2. miahahaha.
seronok petang aku bayar. petang tu jugak post. baguih.
pastu esoknya sampeiiii. la li la li la.



so pretttyyyy kannn?
dua seluar nak feeling colour block.
lagi 2 leggings yang ada design2. keh keh. oh suka.
suka punya pasal. malam tu jugak rasmi. ;p

 :: letak pic ni semua dok kata bling2. ni bukang bling2. ia adalah corak galaxy. ::

:; teruja lalu KemHo, walaupun tengah comot. tak menjadi masalah. heheh. ::

suka punya pasal.
lalu suruh lilred reservekan satu lagi leggings dia.
sangat selesa. usually beli leggings jenis free size kan.
hotak la free size. sebab aku tak rasa free pun.
semua lelemaks meminta tolong di lepaskan ada. so yang ni selesa sebab tak ketat.
untuk aku la. tak tau la if korang rasa tak selesa ke apa. aku suka je.

oh yang reserve tu takyah post.
sebab akan jumpa lilred terus n amik.
sebab weekend ni raynaa.my ada kat bazaar kat NZ wangsa maju tu. 
dekat sangat dah tu kan. so kena jumpa.
if siapa within this area boleh la ke situ jugak.


oh ni bukan paid ad yea.
ni sebab aku suka ngan pembelian aku, n excited bazaar dekat ngan umah ku, so tu gigih buat entry tu.
hhihihhi.
nanti akan ku buat entry lain pose ngan seluar ni.
ku berjanji ngan lilred. harap tak lupa. ;p



1 Comments:

AkUfiZA™ said... [Reply to Comments]

Cun sehhhhh~

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...