#sayajual

Tabita Desi Damayanti Skincare
-Tabita Exclusive Set RM280 -Tabita Regular Set RM250 -Tabita Trial (repack) Besar RM150, Kecil RM120

- Premium Box (30sachet) RM197 -Trial Box (10sachet) RM68

-30g RM55 -50g RM65

-RM96 (SM) -RM99 (SS)

Dr. Glow
- 1 set (Cream & Serum) RM150 *Promo

keppy kosdey molly.



keppy kosdey to my molly.
ye hari ni birthday Mr.B yang ke 37 tahun.
tetiba semalam rasa emo.
sebab mengenangkan yang masa memula aku kenal dia. dia 28 tahun.
aku lak 21 tahun. 
eh tapi beza umur 8 tahun. oh time tu dia belum birthday lagi.
nway, rasa macam dah kenal dia all my life. lama je rasa.
tapi tak berubah pun dia. sama je dulu n sekarang.
beza rambut dah ada ubans lite-lite la. hihihi.

kelakar. few days back. tengah lepak.
aku kata la, u ni awet muda kan.
yang dia gelabah tetiba kata tak la. mana ada la apa.
aku dah macam. apa u ni?
dia ingat aku kata dia ada awek muda. wth. hahhaha.
bila aku cakap awet muda. terus kembang semangkuk cakap, "welll". eeee nyampah.

takda celebrate apa pun.
petang semalam P.G call aku kata Mr.B ada kat rumah mama.
eh, tetiba sangat. ingat tunggu dia balik n gerak sama. dia gi dulu lak.
hp dia tertinggal. so tu yang tak communicate tu.
patut aku suruh dia call dpd office dulu.
so siap n gi sana.
takda buat apa, melepak tengok tv je.
then around 9ish dia gerak gi gym.


:: ni je aktiviti semalam. aku paksa dia ikut je apa aku buat. terima kasih kerana melayan my molly ::


 :: lets grow old together molly. lebiu ::

semalam balik dpd gym dia merajuk kata takda istimewa pun.
kita merancang, Tuhan menentukan moling.
iolls is uzur. so sila la tidur kekecewaan. hahahahaha. eh.
aku tak belikan hadiah. serious tak tau nak beli apa.
kalau dah bertahun macam ni. tak tau nak beli apa dah.
tengok la. maybe malam ni keluar n ajak la dia pilih apa-apa.
gi makan ke apa. we'll see.


semalam lepak rumah mama.
nampak tak berlengasnya iolls.
sebab apa kau tau? sebab few days ago tetiba Mr.B rasa nak jadi vampire.
he gave me a hickey. grrrrrrrrrrr.
so now aku takleh ikat rambut. malu hoiiiii.
sumpah aku peluh macam nak gila semalam tapi maintain rambut lepas. kah kah kah.
eh tetiba rasa nak pitam.
tadi ada orang amik tabita, aku lupa la. rambut aku ikat. harap orang tak nampak.
molly, 1st n last. leave the hickey thingy to the youngsters ye.

nway, happy birthday to you.
thanks for all this years.
thanks for being sweet n loving, even at times u can be such a pain in the arse.
eh maksud aku perangai. sesuatu sangat nak pain in the arse bagai. hahaha.
ku doakan semoga panjang umur, di beri kesihatan yang baik n murah rezeki.
Amin.

0 Comments:

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...