#sayajual

Tabita Skincare
-Tabita Exclusive Set RM280 -Tabita Regular Set RM250 -Tabita Trial (repack) Besar RM150, Kecil RM110

- Premium Box (30sachet) RM180 -Trial Box (10sachet) RM60 *Promo

-30g RM55 -50g RM65

-RM250 (SM) -RM260 (SS)

-RM96 (SM) -RM99 (SS)

-RM183 (SM) -RM186 (SS)

Dr. Glow
- 1 set (Cream & Serum) RM150 *Promo

Kekura.

Awal bangun. Ni dok pusing sana sini sambil merengek.
Sejuknyaaaa.

Start kelmarin tak sihat pulak.
Memula rasa hidung x best n batuk.
Badan x panas lak.
Tp rasa macam nak demam tu ada dah.

Bangun tido terus Mr.B kata badan panas.
Uwaaaaa. Demam la pulak.
Nyangkit ngan noy la ni.
Sbb kelmarin tu lepak ngan dia. Pfffttt.

Ni terjaga sebab mulut kering.
Sebab hidung tersumbat so tido mulut ternganga.
Cea konon. Padahal selama ni pun ntah2 ternganga.

Ohoiii sejuk nya pagi ni.
Dok berselubung dah ni.
Rasa nak blk umah mama.
Tp rasanya nak drive pun tak larat.

Semalam pun semua urusan post Mr.B uruskan. Aku dlm keta tertido.
Gi makan. Blk umah tido again.

Terjaga sbb Mr.B kejut sebab dia nak vacuum tempat aku tido tu.
Then later adik Mr.B satu fam datang.
Sebab adik dia rindu abang dia.
So sweet. Heheh.

Tak mengadap pc lagi ni.
Nanti larat aku reply emails semua yea.
Ni pun pakai blogger app kat phone je update ni.

Ok tu je. Nak makan ubat n tido blk.
Ubat ni bikin ngantuk betul la.
*tarikselimuttidurmacamudang*






3 Comments:

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said... [Reply to Comments]

sexay nya beber ! pinkish

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

Kesian nya...dah pi tidur semuga bila bangun nanti badan dah sihat semula ya.

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

kta pun tgh baru nak baik demam ni. tp still selsema, batuk hidung tersumbat. get well soon, yah!

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...