kekecohan

hari ni kekecohan semua kan pasal malware la apa.
takleh bukak banyak blog.
aku lak memang tak online siang.
sebab tak sihat. period pain uolls.
so tidur je.
pastu bangun sakit lagi. makan pain killer sambung tidur again.
oh hari tu ada email tanya pain killer apa yang jonet bagi tu.
lupa nak reply. nama dia CELEBREX 200mg.
aku makan yang design kuning tu.

nway, dalam terjaga tu tengok la hp.
orang tweet la cakap pasal malware kat blog aku.
ada yang email, kat fb apa bagai.
mama pun sama. kemain suruh aku betulkan.
siap tolong kaji siapakah yang menjadi punya malware aku tu.
pastu suruh aku delete.

aku lak tak kuasa.
dah la tak sihat kan.
plus aku dah tau punca sebab nuffnang x.
dapat memacam email gak daripada nuffnang x pasal benda ni.
dia suruh buang coding sementara dorang check masalah.
pun tak buat.
if by esok tak ok baru ku buat.
sebab dah biasa sangat benda ni. selalu tak lama la.
memang betul. by petang NNx kata dah ok.
see nasib ku tak buang. kalau tak dah menyusahkan apa bagai.

oh btw. aku since pakai Nuffnang x ni aku pun tak faham konsep komen kat blog aku ni.
komen yang masuk kat NNx banyak. tapi kat blog 0 komen.
tak pun ada komen kat blog. yang mana komen direct.
aku dah approve bagai. tapi bila check n tengok takda pulak.
aku pun tak faham sebenarnya. heheh.
lantak le kan.

banyak sangat email masuk n fb message perlbagai pertanyaan n kisah itu ini.
sorry tak reply lagi.
ku tak larat la.
ni pun ok sikit sebab makan pain killer tu.
dan perlu reply email customer.
so kita update kejap.

ok ta-ta
nak sambung buat kerja.
bye.

3 Comments:

QASEEH HATIKU QASEEH said... [Reply to Comments]

Peeja...jgn trlalu brgantung dgn painkiller...x baik tau..trutama utk kidney...makesure ur minum air putih byk2 utk flush it out frm ur bodi..lg kuat painkiller tu lg hi risk tau..tek k...

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

tu la.. adakah ko dpt membaca komen ini? kadang macam kalau bukak blog ko kat ofis, dia keluar komen biasa blogger macam ni. kalau bukak kat rumah.. keluar la yg komen nuffnang 2+5= tu haha. rasanya mungkin commentbox nuffnang yang menyebabkan dia jadi redundant dan komen blogger jadi 0.

Anonymous said... [Reply to Comments]

Betul kata Qasseh. Jgn depends sgt ngn pain killer. Arwah ayah i eksiden in 1999 and byk tpt patah especially kat tulang punggung n after that byk dh operations he went through. He took pain killers to reduce the pain, and he passed away (Al-Fatihah) this year due to internal bleeding. Doc said ususnya pecah sebab dh nipis n terkakis due to pain killers prolong comsumption. Tapi kalau nak difikirkan, kalau he x amek pain killers tu, tak tertanggung sakit yg ada, and kita x rasa apa yg ditanggungnya. Wallahualam.

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...