Instagram : @peejburhan

Hujan libit. Apa boleh buat eh?

Hoih lebatnya hujannn!
Lebat je takpa. Siap ngan guruh kuat.
So scary.

Tadi aku online. Sebab email customer tracking number semua.
Sambung la online tang lain.
Baru duduk kejap dah berdentum sana sini.
Takut ah. Terus tutup pc

So far umah ni tak pernah la trip ke apa.
Ok je. Tapi hari tu huda n ice dtg tu.
Pun hujan lebat n guruh semua.
Tak puas hati dia aku x tutup plug ke apa semua. Hihi.
Sbb so far ok. So malas la kan.

Tapi tadi tetiba seram.
Ye la kang jadi kang, aku yg gelabah.
So better tutup la kan.

Ke depan tengok Mr.B tidur.
Amboih nak kelentong kita la tu.
Sebab baru x sampai 15 mins kot.
Dia memang suka buat aksi konon2 tidur.
Tah apa2 tah.

Tapi ni nampaknya tidur betul.
Cisss sangap aku.
Dah la pc tutup.
Ni tv pun aku tutup semua plug.
Serious guruh kuat sangat scary.

Now what?
Xtau nak buat apa.
Di malam yang sejuk n sepi ini. Ewahhhhh.

P/s: aku type pakai iphone ni. Kalau typo melampau pepaham sendiri je la ye. Ni sindrom jejari gemuk. 😜😝







0 Comments:

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...