#sayajual

Tabita Desi Damayanti Skincare
-Tabita Exclusive Set RM280 -Tabita Regular Set RM250 -Tabita Trial (repack) Besar RM150, Kecil RM120

- Premium Box (30sachet) RM197 -Trial Box (10sachet) RM68

-30g RM55 -50g RM65

-RM96 (SM) -RM99 (SS)

Dr. Glow
- 1 set (Cream & Serum) RM150 *Promo

Expose mistik : kenangan yang panjang (part 2)

taraaa...tora datang lagi..walopon kak peej tak publish lagi yg sblom ni saya nak cter jgk..
bila bukak kisah2 lama ni rasa mcm excited puloks...

kisah pertama
kakak saya A ni gila nustan and tamil..bkn kata kakak saya yg A je...satu kuturunan saya suka cter nostan and tamil..kalo tayah subtitle pon takpe.. gitu..hahhaa! 

dia gila cter tamil sampaikan kalo kawen pon dia nak ala2 boliwud gitu..katil plamin pon nak kena letak bunga melor ke bunga yg gantung kliling katil..haa...hover koo! bilik dia adalah di blkng skali..asalnya bilik tu dapor..tp di pecahkan mnjadi bilik.

blkng umah kitrg ada la utan.. blkng utan tu pulak adalah tmpat polis2 blatih sblm di angkat jadi polis..ape nama ntah dah lupa.. ok abaikan. si A ni byk koleksi nustan, baju dia pon byk ala2 sari..pendek kata addicted gile la.. satu hari tu saya ada blk dr kolej negeri seremban 2.. <-- a="a" ajak="ajak" bilik="bilik" dah="dah" dgn="dgn" dia.="dia." dia="dia" dok="dok" husband="husband" jgk="jgk" kawen="kawen" keje="keje" kolej="kolej" la..sbb="la..sbb" la="la" lama.="lama." lg.="lg." mak="mak" masih="masih" nak="nak" nama="nama" nbsp="nbsp" nih="nih" pngtin="pngtin" puaka="puaka" saya="saya" sbb="sbb" sbut="sbut" separate="separate" span="span" still="still" tido="tido" tmpat="tmpat" tp="tp" umah="umah">

nak jadi cter saya pon temankan la dia tido dgn dia.. dia tido pasang yassin.. ok fine la..tp ikotkan dah pasang yassin kena la dgr mna blh pasang dan di biarkan saja..itu bkn lagu.. itu surah. aku kira nak dgr la, mcm fadhu kifayah, dia tak dgr aku dgrkan, so dia tak kne dosa mcm tu.. tp lpas dgr, opkos la dia tdo dlu lpas 20 minutes aku plak tido kan.. ok pnjg pulak saya cakap..:P tp baru nak tido disambungkan pulak surah lain..ok fine aku nak tido aku takot..wah gitu pulak... hahah! then nak tertido tu, mcm mmg sangap abih dah. saya rasa ada tangan keling kurus, *kenapa aku kata tgn keling? nampak ke aku? yes.. aku blh tau tu tgn keling..kurus kering keras.. pastu otak aku zass cakap "itu adalah tgn seorg keling!" 

tgn dia mcm meraba2 bwh pusat aku.. raba sampai ke panties aku..ok dah melampau! aku terus tgkap gn dia then aku kepak ke atas.. pastu aku baling campak ke tepi.. "dia" takde pulak nak buat seken round..pastu betul la kot.. pastu aku sambg tido.. 

esok tu aku cter kat kakak aku, rasa mcm sumthing dalam bilik tu.. pastu baru la kakak aku bukak cter..sialan jeee...mmg ada antu keling suka kat dia..means suka bkawan dgn dia. kakak aku yg A ni mcm2 tau.. aku tak tido dah dgn dia lpas tu... tp kalo tdo bilik lain pulak mcm tido..tetiba mmpi antu keling yg menari cter chandramukhi (search gugel) yg jothi blakon tu..bini surya. dia mcm lompat masuk pintu sambil jalan kankng mnari2 pakai sari ijau..siott!..mcm nak mnari hepi satu rumah la macam tu..

kisah kedua 

kisah yg kedua ttg kakak saya yg C, iaitu kakak sulong saya, C keje sebgai penolong pgawai gomen. satu hari tu dia ditukarkan ke raub pahang, keje di sana tp maintain sbgai pen. peg jgak. well disebabkan dia pompuan and jawatan tggi skipps, org tua yg byk pnglamn tak brape nak gemar la.. apa yg dia cakap dia suggest org mcm buat dunno.. bila dah lama keje, tgk kebolehan dia baru org blh terima dia...gitu...

bila smua blh terima, ada la sorg ni tak blh terima..iaitu bioss diaa... ketua peg. laa.. dia rasa tercabar takot C ni amik tempat dia..plus nnt keje jahat di yg slama ini terggu la.. *contoh - dpt pruntukakn dr negeri 10k, guna 7k je..baki bedal kat dia.. bila di tnya hamun abih, mcm tu laa..

oleh sbb dia tensen je khadiran C ni, dia pon nekad nak sihirkan.. mmg slma ni dia bela pon, sbb tu dia buat salah takde sapa yg tahu atau komplen.. dia pakai tiga cincin di jari dia.. mcm2 kale..setiap cincin ada la mewakili jin2 dia.. satu hari tu dia anta kat C, sampai bengkak kaki dari tapak kaki sampai ke atas lutot.. lutot C sangt la besar..besar dari muka.. bila nak solat nak sjud benda tu akan keraskan kaki C sampai tak blh gerak..rasa mcm dicakar2 dari dalam..giloss... then macam biasa.. angel from heaven dtg "mak".. mak tgk keliling umah mak rasa tak sdp bdan.. so sblom g brubat mak nak tgk dlu la.. masa tu C keluar..ada kes..walopon sakit biasalah sulong kan..ati adalah sgt kering dan keras.. 

mak pon solat sembhyg la, lpas solat tu mak rasa sumthin' mak cakap dalam hati, kalo berani tnjuk muka,.. aku nak tgk muka ko yg hodoh tu yg berani kacaw anak aku.. sekali *kepling! dia duduk btul2 dpn muka mak aku..dia snyum, je..siap tanduk sbjik mcm jinn!..mmg jin pon..dia sengeh2 gelak.. pastu dia ilang..mak rasa nak dmam. pastu suruh C amik cuti dan balik kampong. balik kampong tu brubat, kakak B boleh brubat.. sbb sisa2 lpas brubat A, dan C dulu.. bnda yg ada dgn dia tak blk lagi..*slagi jaga amalan. bila dah siap, B blh nmpak siap yg buat smua tu..nmpak muka dia smua. kakak C pon terkejut la.. then patah blk hantar blk kat dia.. mlm tu nak tido, adik laki saya terjaga, adik laki tido skali kitrg sbb nak bg semnagt la..dah smua pompuan kan..so dia temnkan, tp tetiba dia terjaga, dianampak ada sorg laki bjubah itam kot tak silap.. ke byg2 dia.. bwk anjing kale itam jgk.. ke sbb byg2 tatau lah. dia tenung C yg masa tu tgh tido.. cpat2 adik laki saya pejam mata tido balik. after a few weeks, dgr cter kluarga dia kena blk..sbb bnda tu mkn darah anak dan bini dia..so kluarga dia sakit la..hasil perbuatan sndri..skrg ni tatau la..apa cter ntah la..sbb C di tukarkan keje di kedah blk..

0 Comments:

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...