#sayajual

Tabita Desi Damayanti Skincare
-Tabita Exclusive Set RM280 -Tabita Regular Set RM250 -Tabita Trial (repack) Besar RM150, Kecil RM120

- Premium Box (30sachet) RM197 -Trial Box (10sachet) RM68

-30g RM55 -50g RM65

-RM96 (SM) -RM99 (SS)

Dr. Glow
- 1 set (Cream & Serum) RM150 *Promo

Ephyra double promo.

[STICKY POST]




Promo Ephyra kembali lagi.
tau ramai je yang menanti promotion kan.
so kali ni Oceanlife adakan double promo.
sampai bila promo ni tak sure.
so sementara ada ni sila grab promo price ni.

kali ni promo ialah konsep double promotion.

beli 2 kotak = RM400

beli 4 kotak = RM800

begitulah seterusnya.
so beli 2, 4, 6, 8.... kotak. harga akan jatuh RM200 sekotak.
harga sekotak ialah RM228 untuk semenanjung.
dan RM238 pulak untuk sabah & sarawak.
so kat situ dah boleh save almost 30-40 ringgit sekotak if ikut harga biasa kan.

so if nak dapatkan promo price ni.
kena beli nombor genap la.
if beli satu. harga tetap RM228.
kalau tetiba ada yang nak beli 3 je.
so harga akan jadi RM400 + RM228.
so for me baik beli 4 terus kan. lagi penjimatan. :D

Siapa pengguna Ephyra, time ni la nak stock up stock korang.
takda nanti abis stock, by the time beli promo price dah habis kan.
or maybe boleh share ngan kawan or family untuk beli ngan harga promo ni.

siapa berminat boleh email me at:-

Email: nurhafiza.burhanuddin@gmail
subject : Ephyra.

thank u.

0 Comments:

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...