#sayajual

Tabita Skincare
-Tabita Exclusive Set RM280 -Tabita Regular Set RM250 -Tabita Trial (repack) Besar RM150, Kecil RM110

- Premium Box (30sachet) RM180 -Trial Box (10sachet) RM60 *Promo

-30g RM55 -50g RM65

-RM250 (SM) -RM260 (SS)

-RM96 (SM) -RM99 (SS)

-RM183 (SM) -RM186 (SS)

Dr. Glow
- 1 set (Cream & Serum) RM150 *Promo

aiyooo laki siapa la ni.

kelmarin bangun tido.
1st benda buat haruslah check hp kan. 
tengok ada missed call daripada Mr.B
lagi ada sms dia.

ok sebelum tu.
sila la pitam tengok sms kita orang.
macam bahasa alien kan. kah kah.
ye memang pelik sangat. orang yang dengar pun ingat kita orang perisik kot.
sebab cakap ngan bahasa kod rahsia. kah kah.
ye cakap telefon pun kalau tak manja nanti mula la merajuk la hape.
aku kalau sorang takpa. tapi kalau dia ada company..or aku ada. aku segan.
dia tak. tapi nanti dengar la kawan dia gelak sakan kat belakang n ajuk2.
me not loike.

:: kalau korang faham, syabas ku ucapkan. ::

baca yang bawah sekali tu.
yang atas tu message alien. dia memang rajin message bagai.
aku tak kuasa. aku terus call.
sebab tu kau tengok semua dia bagi. aku macam reply. dasarrrrr. 

hahaha. eh gelak lak aku baca sms Mr.B ni.
yang sms tu dia kata la ada budak ni cakap dia tu suami aku ke.
dia kata la ye, mana tau.
budak tu kata la dia baru lepas baca blog aku. suka la apa. bla bla.
abaikan tetiba ada dia eja block tu. excited lettew.
so seronok la tu konon siap call n sms. ok takpa.
1st time kot orang tegur dia.
tapi selalu ramai je tweet bagi tau nampak dia la apa.
tapi tak tegur. baguih.

sebab apa aku tak suka orang tegur dia?
sebab ini......
later aku online nampak message kat fb masuk.


memula baca aku takda perasaan.
sebab memang apa yang Mr.B sms pun benda yang sama.
so ok la.
later second message. budak tu kata laki iolls peramah.
dalam hati aku macam. yeaaaa. dia memang peramah. macam selalu aku cerita dalam blog tu.
then budak tu kata pasal exercise pun laki aku cerita.

aku dah macam. vhattttttttt?
omg laki ku ni memang memanjang nak cerita gym la exercise la.
selalu mangsa ayol n noy. cerita yang samaaaa je berulang. letih aku.
tapi ku tak sangka yang kat orang yang dia tak kenal pun dia nak sembangggggggg.
why baby? why?

pastu reply la message budak tu.
kau baca apa budak tu cakap.
yeeeeeeeeeee. laki aku siap buat gaya pulak macam mana nak exercise.
serious lepas baca tu aku pitam selama 8 jam.
motip siap nak suruh orang exercise. pastu siap ala-ala trainer nak tengok result.
masalahnya macam la dia tu pun badan dah ala-ala lelaki impian.
hello. aku ni pun sendos hoih. tak exercise. lagi dia mau suruh orang exercise.
aiyooo laki siapa la ni.

pastu dia balik aku tanya la.
n aku cakap takyah nak peramah sangat boleh?
mula la dia sentap. dia kata la budak tu yang tegur.
dia baca blog u. kata la kenal i daripada blog u.
tau i selalu gi gym.

me : ok tau. tapi dah la. u gelak n sengih je la. macam i selalu buat. orang pun selalu tegur i. tapi i takda la ramah. segan la. tak kenal.

him : dia kawan u la.

me : bukan kawan. tu reader. jangan la pelik2 sangat u ni.

him : semua i buat salah.

me : takda la. entah. i jenis segan. u memang peramah.

him : ite (kita) tu mojut (terkejut) ia tu kenal ite. dia tanya2, ite tu ayan (layan) la moling (darling).

yo lah.
in a way bagus la.
dia memang peramah. once dah bercerita tu.
stress aku nak menuggu dia abis cerita. penuh semangat n gaya lak tu.
mama yang tak dengar pun kalau Mr.B cerita mesti dia akan cakap kat aku, "menantu mama ni kelakar orangnya, mama tengok dia cerita je semua orang gelak. kelakar ke dia nak?"
entah la ma. memang over. dia cerita pasal cara orang tu meninggal pun, ngan gaya dia. tak pasal aku n noy gelak. sangat tak patut. orang meninggal kot. tapi dia tu gaya terlampau.

tapi orang suka la layan dia kot.
aku je rasa pelik. sebab aku memang jenis segan.
kalau ada reader tegur mesti aku macam xtau nak buat apa.
daripada dulu. dulu ada orang tegur. nanti noy yang sembang.
aku makin lama makin kebelakang. hahhaha.
so now Mr.B pulak.
takpa lain kali if ada orang tegur, aku dengan dia berdua. aku akan tolak dia ke depan.
nanti ada je benda dia nak cakap.
layan la korang, jangan menyesal.



1 Comments:

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

haha kta pun jenis yg suka dgr org ckp. kdg je la kalau ada mood baru nk melayan. klau dgn husband pun dia yg byk ckp. lolx

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...