Instagram : @peejburhan

adik kecik.

takda apa nak cerita.
saja nak share pic dorang ni.
kesayangan semua ni.
tapi as usual tension ngan ceceh ni.
kau panggil dia datang.
tapi dia akan stop jauh. tak bagi kau pegang dia.



pastu buat aksi comel macam ni.
nyampah kan.
serious rasanya tahun depan nak tambah sekor lagi.
pepandai la kau ceceh.


ni pic noy upload.
dua-dua ni paling kesayangan sebab super manja.
selalu ada je nak menyelit.
i miss them.
esok la ke rumah mama kot.
jumpa dua adik kecik ni.




1 Comments:

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

Bila dah tak duduk sama......dah pandai rindu rinduan dengan adik kecik ni ya......hahaha sib baik rumah mama dekat kan.

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...