Instagram : @peejburhan

12.12.12 - 12.12pm

nice eyh?
abadikan no cantik ni jadi kita buat entry.
tapi entry ni memerlukan participant dpd readers kesayangan semua.
baru la fun.

so di tarikh 12.12.12
pukul 12.12pm.
korang tengah buat apa tu?

me?
aku rasa time ni aku tengah tidur kot.
sebab time entry ni di type. sekarang pukul 7ish.
n yes. aku still tak tido lagi. dayyyummmm.

cerita details sikit.
macam tengah buat kerja menaip ke, menulis note ke, print ke, masak apa ke, tengah mengular kat tempat kerja sebab layan fb or baca blog ke.
tau. tau. tau.

ok go.


2 Comments:

PRIMADONA BRANDLICIOUS said... [Reply to Comments]

Peej..u're adorable... I sedang membaca blog u

Susahtido said... [Reply to Comments]

saya tengah bakar ikan sambil berazam takmo mkn nasik sebab nak diet! Hehe

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...