Instagram : @peejburhan

thank u kominyo.

seperti yang sedia maklum.
noy sekarang memanjang busy.
bukan busy apa pun. busy berdetim.
so iolls is kesepian sepanjang zaman.
wah melampau kan. yes tapi itu la rasa dia.

sebab siapa baca blog ni lama.
tau kan macam mana kita orang ni melekat je.
sana sini sesama. macam lobster.
tapi bila dah kawin kurang la sikit.
tapi dia mesti akan datang rumah aku ajak teman sana sini.
tido rumah aku ke.

so bila dia membusy. rasa lost n emo je.
boleh je membuat kawan baru.
tapi aku ni paling la tak reti nak berkawan sangat.
tapi 2 weeks back dia tido rumah aku few days. yeay.
so dapat la bersuka ria sikit.
then jonet pun ada datang.
so keluar la kami.

so adalah gembiraaaaa.
sebab dapat keluar n makan-makan.
sebab ngan Mr.B ni mesti makan tempat biasa-biasa aje.
satu sebab takda masa, dia tu kerja.
nanti tak kerja nak gym pulak.
abis bila nya yang nak keluar makan tu kan.
nombor dua sebab laki aku ni makan jenis kemelayuan sikit.
mana tak biasa makan dia tak gemar.
gituh.
so ngan noy je la dapat jugak makan yang lama ku idam ke apa.

tapi takpa. ni tengah slow2 ajar Mr.B makan ikut tekak aku.
n nampaknya sikit2 dah berjaya.



makan at al-andalus dengan noy, jonet, nisa n hida.
hoh sedap. mari menangis. haha.
tapi rasanya saba punya lagi sedap. sebab kuah dia tu pedas meletop sikit.

lamb mandhi.
plan asal nak makan kat pavillion.
tapi kata time tu shopping.
by the time nak makan dah pukul 10pm.
tetiba dah duduk dorang  tak bagi order apa pun even air.
sebab katanya malam tu around 11pm pavillion akan shut down semua electric ke apa.
untuk buat maintanance la apa. macam tu la
tensiii.
tu yang kena keluar daripada pavi untuk makan.

:: makan yong taw foo.::

:: suzi's corner. sirloin steak. chicken wings n satay lupa nak amik pic. pelahap uol ::

:: nasi paprik from gerai near my place. ada sekali tu Mr.B balik lewat daripada biasa. aku dah risau. selalu dia bagi tau if lambat. ni takda. sekali dia balik siap bungkus makanan untuk isteri. hihihi. sukaaa. dah la sodap paprik ni ::


:: the apartment klcc ::

:: pan mee, stall dlm festival city. ::

noy selalu gelakkan aku.
dia kata if aku keluar mesti nak makan macam-macam.
ye la lama kot tak makan syiok.
kalau ngan Mr.B mesti dia nak makan minang.
aku ok je. sedap je. tapi tu la.
nafsu aku nak macam-macam. dasar tembolok takleh kawal. haha.

later nak keluar.
yeay best. nak makan apa pulak yea?
eh ku teringin ayam penyet. pergi wangsa walk hari tu tengok kedai dia dah takda.
kecewa n kesedihan iolls.


2 Comments:

Nor Azlina Yusof said... [Reply to Comments]

Ayam penyet ria yg depan wangsa walk tu x cuba? Ikut taste saya, lg sedap dr ap..tapi tekak lain2 kan..hehehe

~zuera~ said... [Reply to Comments]

iols paling sentap kalau dh imagine kesedapan sesuatu tu n bila susah payah p jugak last2 tengok kedai tu dah tutup.memang xtau la.perasaan tu sedih ke,marah ke,berbulu ke.huhu

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...