Instagram : @peejburhan

syok ke? syok la.

antara kegemaran adalah mengambil pic sendiri.
vain gila. hahhaa.
atau dalam erti kata lain. syok sendiri. heheh.
lantak. dah takda siapa nak amikkan.
so sendiri syok sudah. masalahnya syok ke?
syok la.

tapi aku rasa aku takda la kronik sangat kot.
sebab aku check instagram aku.
dalam banyak-banyak pic.
ada ni 3 je pic aku vain for the past 2 weeks macam tu.
takda la setiap hari n setiap minit tepek muka sendiri kan. kan. kan.



pic ni macam kelakar.
tapi aku suka sebab feeling rambut dah panjang. haha.
walaupun masih jauh nak sampai ke tahap masa time sebelum potong tu.
angle kemain tinggi amik. sampai muka dah rupa kekura.
but whatevs.
oh n ignore dark circle yang horror tu.
burung hantu bab dark circle memang takleh di bantu dah.
terima hakikat n pasrah je mata lebam macam kena tumbuk. o___O



sempat cam whore kat BB.
last week ada pergi BB n ke H&M sebab noy ajak.
ok jugak. dah lama aku tak kesana sini. buhsan.
tapi tak beli banyak pun. beli baju satu n subang dua.
aku ni malas nak mencari-cari baju. cukup syarat dah.
selalu rajin paksa beli noy.
tapi dia pun busy shopping. kosser nak melayan aku kan.

time ni depan kedai semantara nak smoke ngan jonet.
tunggu noy. lama pompuan tu.
i love BB.
paling best masa jalan dpd pavi ke lot 10 tu.
teringat kenangan-kenangan lama. heheh.


ni semalam.
noy paksa nak amik pic.
dia amik pic aku kemain horror.
pastu dia bebel2 kata lain kali lepaskan rambut.
ye aku kan suka siput je rambut.
so terus lepaskan.
bestnya siput rambut ni, nanti lepaskan terus rambut curl lawa.
tapi masalahnya aku ni suka siput tapi tak lepas2 pun rambut haha.

pic muka kemik tu saja je.
sebab noy suka buat muka kemik.
pastu siap request nak 2 pic. so satu normal. satu kita tiru dia buat kemik.
paling tak menahan kat instagram ada komen kata ingatkan yang kanan tu noy.
ewahhh kembang kuncup. sebab feeling adakah muka ku runcing macam noy.
atau noy yang sekarang muka lebaq macam aku?
kah kah.

sekian pic vain daripada ku.
aku sekarang memang tak pegang camera dah.
semua pakai phone punya je. keh keh.
takpa camera kita pakai if travel je.
so segala pic ada kat phone.
nanti la if rajin ku transfer pic.
n akan buat entry.
tapi pic berulang la.
siapa yang follow kat ig, sila la tengok siaran ulangan.
tapi ok la kan. kat blog aku explain details sikit.
ig kadang nak tulis caption pun malas kan.

ok tu je.
selamat hari jumaat.

p/s: ku harap panas sampai ke petang. sebab tengah basuh comforter belambak tu. harap sempat jemur n kering. ye baru nak basuh. kata burung hantu. mana ada bangun pepagi.


1 Comments:

PRIMADONA BRANDLICIOUS said... [Reply to Comments]

best ek blog ko nih... interesting sesangat...

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...